Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Friday, 14 August 2015

Cinch Shake - Sarapan pagi paling cepat dan menyegarkan.

Assalamualaikum salam Jumaat dan morning semua..

Dah sarapan? bagaimana dengan sarapan pagi korang?

pengedar shaklee kulim

Nasi lemak?
Roti canai?
Ke nasi dagang?

Sebagai surirumah penuh masa ni, saya suka siapkan sarapan mengikut citarasa anak-anak dan suami... dna pertama sekali, sarapan saya kena la yang ini..

Cinch Shake ni membantu saya kekalkan kepejalan otot (bukan yang nak kurus je tau nak pejalkan otot) dan memastikan saya sentiasa kenyang dan selesa dengan Cinch® Shake Mix yang sungguh lazat dan berkhasiat tatkala ynag korang nak menurunkan berat badan sangat sesuai lahhh... Sebabnya...

1. Padat dengan protein agar anda sentiasa berasa kenyang dan selesa
2. Tinggi serat, iaitu enam gram bagi setiap sajian

pengedar shaklee kulim
Wajib saya sarapan terlebih dahulu, sebelum saya sediakan sarapan dan buat kerja-kerja rumah as usual...

Kenapa saya pilih ini? salah satu ianya mengenyangkan... san lagi.. ESP saya dah ambil seawal tengah malam tadi... haaa.. hebat tak kerja surirumah ni?

Nak follow cara saya bekerja dan ada income sendiri sedari rumah? dalam masa sama anak-anak pun saya yang handle... seronok tau.. sekali ni je masa kita dengan anak-anak.. bila dorng dah membesar.. tak merasa dah macam suasana sebegini... sebab tu saya sanggup abaikan kata-kata orang JANGAN BERHENTI kerja.. nanti tiada income.. tapi bagi saya.. REZEKI ni ALLAH SWT ynag pegang.. bukan manusia.. .dan now.. Dia juga adalah BOSS no.1 saya...

Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online
 
 
 
Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...

Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com 


Thursday, 13 August 2015

Shaklee Kulim- Bagaimana nak dapatkan PERCUMA VITALEA Complex?

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.... ramai yang bertanya bagaimana nak dapatkan PERCUMA VITALEA Complex ni seperti yang di gembar-gemburkan dalam facebook kan... dan bukan tu je tau.. ada banyak lagi kelebihan sebenarnya... nanti satu persatu saya terangkan ek...

Ok dari gambar ni, korang rasa faham tak? mudah je kan....

Ok dengan lebih jelas lagi...

1. Beli 1 produk Shaklee (Contoh ESP/ Vitamin C) - LAYAK!
2. Daftar KeAHLIan
3. Layak dapat FREE VITALEA Complex

Senang dan mudah kan... tapi yang ni ramai grab ESP & Vitamin C sebabnya.. nak cantik dan sihat bersama produk kesihatan semulajadi.. plus satu family boleh amalkan dan rasai kelebihan bersama keluarga tau..

Lagi menarik dan ketahui pelbagai manfaat lagi bila korang dah daftar keahlian ni tau...

Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com 

Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online
 
 
 
 

Wednesday, 12 August 2015

Shaklee Kulim - Dapatkan SET JIMAT Anda SEKARANG!

Untuk perhatian semua dan penjimatan berGANDA anda... Pastikan anda memiliki ini untuk anda SEKARANG!


Masih menanti? atau biarkan orang lain merasai apa yang mereka berpuas hati dan lebih muda dari usia dan lebih cergas daripada biasa?

Bertindak SEKARANG, jika korang juga salah seorang daripada kami yang pentingkan KESIHATAN ini lebih berharga demi suami, isteri.. apatah lagi anak-anak...

Hubungi saya untuk PESANAN anda ini.. dan

Jika anda berMINAT menjadi AHLI Shaklee sekarang ini, serta nikmati pelbagai lagi kelebihan dengan eTEAM kami... hubungi saya terus untuk guide dan dapatkan TAWARAN MENARIK anda..

Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com 


Tuesday, 11 August 2015

Shaklee Kulim:- Sebab saya dan anda memilih VITAMIN C SR ini

Mungkin ramai yang bertanya... apa kelebihan vitamin Shkalee ni sehingga ramai ynag 'cemburu' akan kesannya bukan hanya sihat, malah membantu penyelesaian anda yang lain-lain juga..

Seperti TESTIMONIAL VITAMIN C SR ini tau... korang tak nak ke kelihatan sihat dan lebih awet muda?
testimonial vitamin c shaklee
Kenapa dengan VITAMIN C SR pilihan ramai? Sebabnya....

Bekalan Vitamin C Semula Jadi untuk Kesihatan Sepanjang Hari
Shaklee Sustained Release Vita-C PlusTM menawarkan manfaat vitamin C tulen melalui kaedah penghantaran proprietari serba semula jadi yang berperanan melepaskan vitamin C secara berperingkat ke dalam tubuh.

Vitamin C ialah nutrisi yang diperlukan untuk pelbagai fungsi termasuk ketahanan imun, integriti sel, kesihatan gigi, gusi, tulang dan fungsi tubuh secara amnya.

Lagi? korang rasai dan amalkan secara konsisten.. lepas ni korang pula akan merasai apa yang saya dan kawan-kawan saya rasai ini...

Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com 
=============================

Tidak mengandungi perisa atau pewarna tiruan, pemanis atau pengawet.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. 

Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online
 
 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...