Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Friday, 31 July 2015

Buat perkara yang kita suka dan boleh membantu orang lain juga...

Dah malam ni mula semua pakat stay up dengan kerja rumah yang tak pernah sudah kan? esok kan cuti... Apatah lagi hari ni mood closing bagi semua SID satu Malaysia ni.. kenapa tidak.. ini la perkara penting untuk kami yang bergelar SID Shaklee....

Tapi tak semua suka buat kerja macam ni.. dan bila hati terdetik kenapa ek orang tak suka buat kerja ni. sedangkan kerja ni la paling senang.. dan boleh membawa kita kepada pahala yang baik sebab kita kan tolong orang... berkongsil ilmu dan manfaat tu kan satu pahala..

Jadi apa pun kita buat perkara yang kita suka dan boleh membantu orang lain.. Tapi asalkan kita buat secara ikhlas.. apapun kita dapat pahala juga kan... Insyaallah....

Dan untuk yang bertanya.. bagaimana nak mulakan perniagaan ini? dulu saya mulakan hanya bermodalkan RM65 je tau... tnapa modal yang besar.. tapi BONUS yang saya dapat, Alhamdulillah.. 4angka dan lebih dari gaji saya sebagai pembantu admin dan sales eksekutif.. Tapi sekarang saya dah tak kerja dengna orang.. saya kerja sendiri wif my two kids ni...

Tak banyak syarat pun nak mulakan biz ni.. Asalkan kita nak berjaya dan ada IMPIAN BESAR.. serta kesabaran yang tinggi dan yang penting, korang pernah rasa dan amalkan produk ni lagi senang nak kongsikan kebaikan kepada semua

Cara paling mudah? korang tak perlu susah-susah ke pejabat pos kalu nak.sekarang boleh ORDER je online terus ke www.shaklee2u.com.my lagi cepat dan mudah... dari rumah pun boleh buat.. janji ada internet tau.. Tapi saya suka ke pos laju..lebih suka jalan-jalan cari ilmu lagi...

1. Tidak perlukan modal yang besar hanya yuran seumur hidup RM69 (dulu sebelum GST hanya RM65)
2.  Boleh berniaga dari rumah sahaja atau dari mana-mana anda suka.
3. Tidak perlu menyewa premis.
4. Keuntungan 100% milik anda. Unlimited income.*
5. Bonus dibayar setiap bulan pada 15hb.
6. Matching Bonus 10%-50%*.  (anda akan dapat extra bonus dari yang sepatutnya)
7. Percuma sebotol Vitalea (multivitamin) bernilai RM94.
8. Bonus extra untuk RANK UP.
9. Wang Tunai RM 10,000 beserta trofi*


*Mengikut terma dan syarat


Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online
 
 
 
Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...

Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com 

Ketahui perkara yang BOLEH & TAK BOLEH untuk anda yang sedang hamil

Petang ni nak kongsikan lagi kat korang semua bakal-bakal ibu di luar sana... Info ni berbentuk dalam infografik yang mana semua orang boleh dan sangat mudah untuk di buat panduan...

Antra perkara yang BOLEH & TAK BOLEH untuk anda yang sedang hamil dan perhatikan satu persatu antra perkara-perkara tersebut tau... semoga ianya memberi panduan dan manfaat untuk semua...

pantang larang semasa hamil
double klik gambarajah untuk lihat yang lebih jelas
Adakalanya kita lupa adakalanya kita ingat kan perkara-perkara penting ini.. dan pastinya kita nak bayi kita sentiasa sihat walafiat sedari dia dalam kandungan lagi kan...

Semoga infografik ini memberi manfaat dan bantuan untuk semua.. Jangan lupa kongsikan pada kenkawan kita juga..

Salam sayang dari mommylina....

Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com 
 
Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online
 
 
 

Thursday, 30 July 2015

Testimonial Barang HOT dan Terlaris masa kini adalah...

Cakap je Shaklee, sekarang semua dah tahu.. ow... produk sihat tu ye.. ok-ok... tapi korang perasan dan amalkan tak? merasai apa yang orang lain rasai dan sehebat mereka juga? Tak kisah pun apa yang kita amalkan... Sebenarnya dari diri kita... ye dak?

Malam ni nak cerita tentang VIVIX lagi.. kenapa saya katakan VIVIX ni antara yang paling hot dan terlaris.. orang sekarang, apatah lagi sedang sangat-sangat perlukan tak kisah dah pasal harga mahal sekali pun.. JANJI ianya BERKESAN dan SELAMAT untuk di amalkan betul?

Tapi ramai antara kita dan terdesak nak merawat baru nak amalkan, kenapa kita tak amalkan sedari kita sihat-sihat ni kan? lagi berbaloi pembelian sebenarnya tau.. daripada merawat di mana ianya perlu di amalkan lebih dari penggunaan biasa...

Ni antara mereka yang terNAMPAK kesan dan hasilnya bila konsisten mengamalkan produk ni masa sihat dan ceria tau...

produk kecantikan

Rasa-rasa berbaloi tak? baru 9 hari tu korang... tercabar juga saya ni.. tu baru 9 hari.. kalu sekarang dia lagi cun tau... awet muda lag...

Ni antra mereka yang booking siang tadi..

produk kecantikan
Ini dah ada yang punya tau... korang nak? boleh je... meh kita risik-risik terus kat sini....

Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com 
 
Selain tu kan.. besar PELUANG tau nak dapatkan CASH BACK dan keAHLIan PERCUMA ini...

Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online
 
 
 
 

Info Penting :- 9 Tanda Anak keKURANGan Nutrisi pada tumbesaran mereka!

Petang ni nak kongsikan tentang anak-anak kita di mana 9 tanda anak kita kekurangan nutrisi pada tumbesaran mereka yang mana adakalanya tanpa kita sedari..

Ramai antara kita yang bekerjaya dan sudah pastinya kita 40% dengan anak-anak dan 60% lagi dengan pengasuh mahupun menghantar anak-anak kita ke Taska bukan? Sememangnya itu adalah pilihan yang kita terpaksa buat demi kerjaya dan masa depan juga.. betul.. .

Tapi bukan satu alasan untuk kita nak kenal pasti perkembangan anak-anak kita dan membiarkan mereka membesar tanpa kita sedari kita alpa akan keperluan nutrisi mereka.. yang kita ingatkan selama ni mereka cukup segala apa yang kita bagi...

Senangnya saya kongsikan dalam infographic kali ni untuk memudahkan semua para ibu-ibu hebat mengenalpasti tanpa perlu membaca lelama kan...

Double klik gabmar untuk lebih jelas lagi dan boleh save juga..

Andakah antara-antara tanda-tanda di atas? atau lebih kurang? bersamaan?

Penyelesaian para ibu? biarkan atau berTINDAK sekarang untuk memberikan yang terbaik untuk anak-anak kita, sepanjang kita berkerja dan kita tinggalkan mereka kat Taska, Sekolah mahupun pada pengasuh peribadi atau orang gaji anda?

Bagi saya, tak berbaloi kita kerja siang malam anda kita abaikan nutrisi penting dalam tumbesaran anak-anak kita kan? dan duit kita boleh cari.. tapi kebahagian dan kesihatan anak-anak kita pasti tak boleh cari bila masa itu kita dah terabaikan?

Pilihan saya antara yang ini...

vitamin anak-anak bijak

Dan saya pasti pilihan ibu-ibu hebat untuk anak-anak ynag superb hebat juga kan... Insyaallah..

Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com

Dan.. juga...
Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online
 
 
 
 

Wednesday, 29 July 2015

Berminat untuk tambah pendapatan bulanan anda bermula SEKARANG?

Zaman sekarang, kita tak boleh bergantung pada satu pendapatan sahaja kan? dengan gaji RM2500 sebulan belum tentu kita dapat apa yang kita impikan...

Tambahan pula bagi yang dah berumahtangga... cukup ke pendapatan sebegini? ikut grad? rasa-rasa makin tinggi gaji seseorang tu, makin tinggi keperluan dia kan?

jutawan shaklee

Percaya tak ni?

Saya pernah  bermula dengan gaji RM600.00 dan sebagai lepasan Diploma IT masa tu tahun 2005.. Tapi gaji RM700.00 sebagai Top Sales untuk Digi Telecom.. Allahuakhbar.. mau ikat perut saya masa tu... Ingatkan balik.. mau saya nangis kalu saya memilih kerja masa tu..

Tapi zaman berubah sekarang mana dah gaji RM700 kan.. semua wajib RM900 ke atas tapi CUKUP ke? berjimat sekali pun saya pasti tak cukup..

Dan sangat saya katakan.. SAYA RUGI sebab lambat bermula dengan apa yang saya buat sekarang..

Tapi saya bertuah DAPAT SUPERB MENTOR yang hebat-hebat dan mencurahkan ilmu sehingga saya capai apa yang saya tak mampu capai suatu masa dahulu... dan andai saya bekerja sekalipun masa ni.. saya tak akan lepaskan PELUANG ini untuk tambah pendapatan sampingan saya dalam saya amalkan, saya boleh tambah pendapatan secara aktif.. senang dan mudah.. tak perlu simpan stok di rumah.. korang kerja dan Ikut Cakap Mentor (ICU) korang coyapaste apa mentor arah.. korang PASTI BERJAYA...

Bagaimana tu? Cara cukup senang...

Cara paling mudah? korang tak perlu susah-susah ke pejabat pos kalu nak.. tapi saya suka ke pos laju..lebih suka jalan-jalan cari ilmu lagi...

1. Tidak perlukan modal yang besar hanya yuran seumur hidup RM69.
2.  Boleh berniaga dari rumah sahaja atau dari mana-mana anda suka.
3. Tidak perlu menyewa premis.
4. Keuntungan 100% milik anda. Unlimited income.*
5. Bonus dibayar setiap bulan pada 15hb.
6. Matching Bonus 10%-50%*.  (anda akan dapat extra bonus dari yang sepatutnya)
7. Percuma sebotol Vitalea (multivitamin) bernilai RM94.
8. Bonus extra untuk RANK UP.
9. Wang Tunai RM 10,000 beserta trofi*

*Mengikut terma dan syarat

Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online
 
 
 
Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...

Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com 
 
 
 

8 Langkah membancuh Susu Formula yang betul...

Info dikongsikan petang ini...adalah bagaimana 8 langkah membancuh Susu Formula yang betul ini membantu para ibu diluar sana termasuk saya juga...

Dan dalam kita tak sedar sebenarnya... Tahukah kita kebanyakan ibu-ibu membancuh susu formula dengan cara yang salah? Dan mungkin ibu anda juga membancuh susu formula dengan cara yang salah terhadap kita waktu zaman dahulu? dan saya juga selepas anak saya berusia 2 tahun dan keatas..

Jom kita kongsikan ini...

 
panduan bancuh susu formula
double klik untuk saiz yang lebih jelas

Somoga langkah ini memberi manfaat untuk semua... kongsikan pada kawan-kawan kita juga... untuk kita perbetulkan cara kita sebelum-sebelum ini... 

Selamat mencuba.... 


Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online
 
 
 
Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com 
 
 
 

Tuesday, 28 July 2015

Special Offer Vivix: Untuk anda yang mahukan kelainan dan penjimatan berganda!

Lagi beberapa hari ni akan berAKHIR promosi yang berganda jimat dan berbaloi untuk anda.. Kenapa saya katakan untuk anda yang mahukan kelainan dan penjimatan berganda kali ni?

kelebihan vivix shaklee

Lihat betapa ruginya korang anda TIDAK miliknya di bulan ni yang mana anda akan peroolehi pelbagai kelebihan dengan pembelian kali ni dan.. belum lagi merasai kelebihan dari sebotol VIVIX ni kan...

Berminat? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi... dan PengHANTARan seluruh Semenanjung termasuk Sabah Sarawak juga Brunei... Cari saya di sini...


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online
 
 

Amalan berSEDEKAH tak perlu menunggu kaya...

Assalamualaikum.. selamat pagi Selasa.. pagi semalam kecoh tentang perubahan monsun kan..ada yang kat laluan Lanchang Pahang menghala ke Kuala Lumpur sesak di sebabkan banyak pokok tumbang dan menghalang perjalanan laluan kenderaan...

Bila Allah SWT mula "menegur" kita sangat-sangat perlu mengambil ikhtibar... dan lakukan perubahan dengan sentiasa mengingati Dia lebih dari segalanya...

Pagi ni nak cerita tentang berSEDEKAH...

murah rezeki dengan bersedekah

Bersedekah ni tak perlu menunggu kita kaya kan.. sedikit pun asalkan kita IKHLAS... san sekadar SENYUM pun dah di kira berSEDEKAH ..betul kan...

Jom kita amalkan....

Tak salahkan untuk kita kongsikan lebih ramai kepada kawan-kawan kita....

Moga-moga ianya memberi manfaat kepada semua....

=========================================

Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online
 
 

     Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi... SEKARANG!

Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email :- kedaivitaminlina@gmail.com


Monday, 27 July 2015

Masalah JERAWAT di bahagian belakang semakin hilang dengan Vitamin C!

Malam ni entry tentang seorang kawan menceritakan tentang masalah dia yang rimas dengan JERAWAT kat bahagian belakang... korang pernah alami tak?

vitamin c shaklee

Saya dulu pada muka.. memang teruk laa boleh di katakan ada je masalah jerawat ni.. tapi kawan ni bahagian belakang paling teruk. selepas tu.. bahagian muka tka la seteruk ni...

Dan dia antara yang paling gembira baru 3bulan amalkan dan tak habis pun lagi sebotol VITAMIN C yang ada 180biji tak sampai pun RM100.. Percaya tak? korang "di paksa" percaya sebab ni kesan dia...

pengedar shaklee kulim

Dan dia tak menyesal tau amalkan ni, bukan untuk masalah JERAWAT belakang dia ni je.. malah.. kulit muka makin berseri tau.. kenapa? sedangkan kulit belakang kiranya kulit badan pun boleh secera dan macam tu.. apatah lagi kulit muka kita kan...

So korang? masih berkira nak amalkan VITAMIN SIHAT & CANTIK ni?

Rasa-rasa untung tak? baru 3 bulan dah selesai masalah.. ada lagi 3bulan pengunaan? tu baru sebotol.. kalu 2 botol mau JIMAT SETAHUN kan... Untuk yang ada alahan seafood ke.. atau resdung juga saya syorkan yang ini.. kenapa? ni juga adalah salah satu masalah alahan dan resdung tau...

Ini pilihan saya... pilihan korang untuk diri sendiri dan keluarga? nak yang semulajadi ataupun bahan kimia? kita sesama fikirkan....

Berminat? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
 
Dan....
Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online
 
 
 
 

Sedang mencari pendapatan tambahan dikala kos sara hidup makin tinggi?

Inilah MASAnya untuk kita ubah cara kita dari biasa-biasa kepada LUAR BIASA. Dan mungkin anda juga sedang mencari pendapatan tambahan dikala kos sara hidup makin tinggi?

pengedar shaklee kulim

Kali ini dengna PROMOSI berganda selain akan medapat FREE VITALEA COMPLEX anda juga boleh terus jana pendapatan anda secara aktif online ataupun offline...

Bagaimana?

Cara paling mudah? korang ak perlu susah-susah ke pejabat pos kalu nak.. tapi saya suka ke pos laju..lebih suka jalan-jalan cari ilmu lagi... 

1. Tidak perlukan modal yang besar hanya yuran seumur hidup RM69.
2.  Boleh berniaga dari rumah sahaja atau dari mana-mana anda suka.
3. Tidak perlu menyewa premis.
4. Keuntungan 100% milik anda. Unlimited income.*
5. Bonus dibayar setiap bulan pada 15hb.
6. Matching Bonus 10%-50%*.  (anda akan dapat extra bonus dari yang sepatutnya)
7. Percuma sebotol Vitalea (multivitamin) bernilai RM94.
8. Bonus extra untuk RANK UP.
9. Wang Tunai RM 10,000 beserta trofi*

*Mengikut terma dan syarat

Siapa TAK NAK ni sangat dan tersangat RUGI jika masih lagi menunggu dan terus menunggi tau.. Jom jangan harapkan MAKAN GAJI lagi .. boleh dapat extra income semua boleh buat... Jom SEGERA!

Berminat? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com


Sunday, 26 July 2015

Jom kenali jenis-jenis GEMUK, penyebab program diet sukar dilaksanakan!

Sepetang ni dengan info mengenali jenis-jenis GEMUK yang menyebabkan program diet anda sukar di laksanakan dan lambat je nak capai TARGET BERAT BADAN korang kan....

Dengan panduan infografik ni moga memudahkan korang untuk dapatkan kenal pasti kita antara gemuk yang mana satu kan....

kenali jenis-jenis gemuk
klik gambar untuk lebih jelas lagi...

Entry #wordless juga sepetang kali ni...

Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi... SEKARANG!


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email :- kedaivitaminlina@gmail.com
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...