Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Friday, 4 September 2015

Promosi September : 4 Langkah Nak Bancuh ESP - Cara Betul & Sedap -

Assalamualaikum dan salam Jumaat semua... Selamat pagi kawan-kawan blogger dan pembaca blog mommylina semua..

Alhamdulillah.. minggu pertama di bulan September dah kita kan.. macam kejap sangat dah 4hb.. Allahuahbar... tapi jangan terlalu memikirkan masa itu tetap berlalu.. apa yang penting kita terus ceria, jaga kesihatan, tambahkan amalkan rohani untuk bekalan kita di akhirat juga.. kan...

Ok, hari ni nak share cara-cara nak bancuh ESP ni yang sangat mudah dan cepat tetapi paling sedap dan juga penjagaan kesihatan extra kecantikan tau...

ESP Shaklee

Haaa.. Senang je sebenarnya kan... Cantik dan sihat, senang la.. siapa wanita yang tak nak cantik dan sihat? semua pasti nak.. cuma ada pelbagai cara, tapi cara paling win dan mudah bagi saya adalah dengan MENJAGA PEMAKANAN kita... setiap hari.. sebab makanan kecantikan dan kesihatan ini bermula dari apa yang kita makan untuk tubuh badan kita...

Begitu juga untuk makanan hati dan minda kita... adalah dari apa yang kita katakan dan lafazkan..

Ops.. terlebih sudahhh....

Okeylah.. mommylina tak nak pepanjang... mommylina nak share cara nak JIMAT penggunaan ni sempena PROMOSI kali ni... kawna-kawan boleh share BELI 6 FREE 1 / BELI 2 dapat Less 5% lagi...

Bagi yang belum berpeluang nak dapatkan FREE KEAHLIAN kali ni lah masanya.. sebab dengan ni kawan-kawan akan dapat extra BONUS lagi bulan hadapan.. Beli dah jimat dapat pula EXTRA BONUS kan.. siapa tak nak ni sememangnya rugi tau...

Bagaimana nak dapatkan? Meh terus kepada mommylina.... kat sini...

Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...
 
Puan Lina (iG @vitamin_cantiksihat)
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email : kedaivitaminlina@gmail.com
 
========================================================
Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online

2 comments:

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...