Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Tuesday, 1 September 2015

Penangan "Shaklee Effects" kembali bergegar - Promosi Hebat & Panas Kembali -

Semalam ramai yang bertanya.. Lina apa offer esok... Harap-harap ESP la ek...

Promosi Shaklee Septmeber 2015

Hebat tekaan korang... Sebaikkan Ogos melabuhkan tirai semalam.. Dapat whatsapp mengatakkan ESP OFFER bulan ini... Hebat kan... Malah semakin ramai merasai penangan produk ini dan semakin jatuh cinta, dan tanpa prosuk ini, rasa lain macam je... kenapa? itu namakan "Shaklee Effects" dan meresap dalam diri...

Dan hari ni beberapa TESTIMONIAL akan saya kongsikan.. sedari mereka rasa biasa-biasa je produk ni.. makin lama makin jatuh cinta pulaaaa....

Produk ini bukan baru sehari dua di pasaran.. malah lebih kurang 17tahun kat Malaysia dan syarikat yang PERTAMA di dunia... Alhamdulillah.. semulajadi itu pilihan ramai kini....

Antara kata-kata mereka tentang ESP Shaklee ni....

esp shaklee

testimonial esp shaklee

Ini antara kata mereka... saya letakkan beberapa lagi untuk next entry tau.. sebabnya.. terlalu panjangkan.. korang nak view lama pula...

Lepas ni Shaklee Effercts korang pula.. Amcam? Terus grab sempena PROMOSI sedang berlangsung ini?

Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...
 
Puan Lina (iG @vitamin_cantiksihat)
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email : kedaivitaminlina@gmail.com


No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...