Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Tuesday, 4 August 2015

Tips merancang anak lelaki atau perempuan? Bagaimana anda?

Sering kita terdengar, eh anak pertama mesti anak lelaki.. anak kedua mesti anak perempuan.. Tapi kita hanya merancang kan.. Allah SWT juga sebaik-baik perancang yang utama..

Tapi tak salah kita merancangkan? adakalanya apa yang kita rancang, Insyaallah Allah berikan sama ada cepat mahupun lambatkan... Saya sendiri pernah merancang.. saya ikuti tips-tips nak anak lelaki.. nak anak perempuan. .bila waktu yang sesuai.. bila waktu subur untuk "bersama" dan waktu bila untuk merancang kehamilan seterusnya...

Kan? korang percaya?

Kita kan semua hamba Allah SWT.. mesti la kita merancang kan. .tandanya kita percaya akan Dia yang maha mengetahui dan maha mendengar...

Ok jom kita merancang... korang la.. saya dah ada sepasang dah.. nak kongsikan pula kat korang... dan apa yang saya lakukan sama seperti kat sini juga.. Yang PENTING keYAKINan korang tau..

Jangan nak buat.. tapi tak yakin sememangnya tak la kan menjadi...
double klik untuk gambar lebih jelas
Berkongsi ilmu dan memberi manfaat apa yang pernah saya alami dan lalui.. Insyaallah.. saya doakan korang pula lepas ni.. next turn untuk bayi lelaki ke .. bayi perempuan ke.. Insyaallah... korang mesti boleh.. rancang dan berdoa tau..

Dan antara usaha korang juga tu.. jangan lupa jaga pemakanan tau... saya amalkan yang ni juga.. korang?

klik untuk SET HAMIL yang boleh korang usahakan suami isteri.. Ingat.. KUNCI UTAMA adalah perancangan yang teratur dan berDOA juga...Insyaallah..

Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...



Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com

2 comments:

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...