Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Saturday, 29 August 2015

Takut bersalin bedah TIDAK LAGI bila betul penjagaannya - Set Pantang Bersalin -

Pagi ni nak berkongsi tentang masalah bersalin "tingkap" atau bedah atau cesarean yang ramai pasti ngeri bila melihat luka jahitannya...

pengedar shaklee kulim

Baru-baru ni kawan baik saya memberitahu yang dia akan bersalin secara ceasarean kerana uri di bawah..Untuk ibu-ibu yang ceasarean jangan lah terlalu susah hati ya.. Dunia perubatan sudah moden..Insyaallah semuanya selamat.

Kalu mr.suami ada masa sesi pembedahan ni, sure suami kata ...

"Tak pa la yang, seorang je la anak kita... " 

Tapi kuasa Allah SWT kan.. tiada siapa dapat menolak... Anak-anak kan rezeki.. .di beri pilihan untuk bersalin normal mahupun bedah, itu semua ketentuan Dia, kita boleh merancang.. Dia sebaik-baik penentuannya...

Tapi sekarang dah moden, maka pilihan juga banyakkan.. kita boleh je amalkan apapun.. janji keserasian badan kita dan juga luka dalaman itu cepat sembuh dan sihat juga terus dalam penyusuan susu ibu untuk si manja anda adalah satu anugerah.. betul?

Dan, Alhamdulillah.. pilihan ramai kita adalah dengna SET BERSALIN ini terbukti sangat berkesan dan sesuai untuk semua para ibu dan baby juga...
================================================

Kenapa saya katakan SET ini sesuai?

pengedar shaklee kulim


Terlalu PENTING saya katakan.. penjagaan dalaman ini.. Jangan sampai di ulang oleh nurse untuk basuhan sebab luka tak kering lagi dan selainnya.. ngeri lagi ngilu di cuci masa kita sedarkan.. Allahuakhbar...

Saya tak merasa.. tapi saya dapat lihat masa kawan saya bersalin besah ni.. hanya dia je yang merasa.. betapa seksanya penjagaan berulangan ni sebab tiada pengalaman masa tu..

Alhamdulillah.. saya dapat menbantu masalah dia dan lepas seminggu dia rasa luka semakin baik dan bertenaga... nurse yang buat pemeriksaan pun kata luka dah ok dan tka perlu di cuci lagi...

Berlain penjagaan luka bersalin bedah dan bersalin normal.. tapi SET ni keadaan nya tepat sama dan boleh di amalkan... Malah terbaik lagi bila penyusuan susu ibu semakin meriah dan baby pun tak meragam tau...

Bagaimana pilihan anda lepas ni? Mahu penjagaan cara mudah atau berulang ke hospital di cuci lagi oleh nurse sebab luka lambat ok ataupun terbatas pergerakan untuk bermain dengan si manja saat masa dalam pantang?

Saya berkongsi ilmu dan manfaat... bagaimana nak dapatkan SET ini?

Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email : kedaivitaminlina@gmail.com

4 comments:

  1. ramai yang takut bersalin secara pembedahan ni sebab nak jaga susuah dan rasa sakit lepas bersalin.saya masa anak kedua mujur nak kena bersalin secara pembedahan..kalau tak emmang nangis la...

    ReplyDelete
  2. terima kasih sudi berkunjung di blog JM..ini kunjungan balas

    ReplyDelete
  3. Lya x da lgi pglmn mgndung apataj lagi brsalin..jika d beri pluang memg nak sgt tpi smua rezki d tgn Tuhan kan..Lya skrg amalkn set kesuburan dri shaklee..thks sis sudi singgah blog lya

    ReplyDelete

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...