Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Thursday, 13 August 2015

Shaklee Kulim- Bagaimana nak dapatkan PERCUMA VITALEA Complex?

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.... ramai yang bertanya bagaimana nak dapatkan PERCUMA VITALEA Complex ni seperti yang di gembar-gemburkan dalam facebook kan... dan bukan tu je tau.. ada banyak lagi kelebihan sebenarnya... nanti satu persatu saya terangkan ek...

Ok dari gambar ni, korang rasa faham tak? mudah je kan....

Ok dengan lebih jelas lagi...

1. Beli 1 produk Shaklee (Contoh ESP/ Vitamin C) - LAYAK!
2. Daftar KeAHLIan
3. Layak dapat FREE VITALEA Complex

Senang dan mudah kan... tapi yang ni ramai grab ESP & Vitamin C sebabnya.. nak cantik dan sihat bersama produk kesihatan semulajadi.. plus satu family boleh amalkan dan rasai kelebihan bersama keluarga tau..

Lagi menarik dan ketahui pelbagai manfaat lagi bila korang dah daftar keahlian ni tau...

Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com 

Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...