Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Sunday, 19 July 2015

Sakit Gout "bertandang" lagi...

Musim sakit ni pun bermusim ye kan?... kenapa tidak.. juadah sedap-sedap.. lupa segala sakit.. tapi paling tak seronok bila sakit gout ni datang semula... kenapa?

ubat sakit gout

Haaa.. payah la nak berjalan-jalan.. tambahan pula juadah nye semua yang "pantang" untuk anda yang ada gout ni.. tu belum lagi nak attend open house kat tempat kerja, jiran tetangga nanti lepas balik dari kampung ni.. adussss tak seronok kan...

Tambah kalu mr.suami yang kena... kita yang isteri ni nak ajak berjalan pun tak sampai hati.. betul tak? kesian kat mr.suami..

Jom saya share sedikit info untuk anda ynag nak elak sakit gout ni asyik berulang je.. tambahan pula di musim raya ni kan...

Antara yang boleh membantu penyelesaian "masalah gout" ni... :-


kelebihan shaklee

Fungsinya pula?

ALFALFA :- Membantu menyingkirkan toksin dalam badan secara semulajadi. Anda juga perlu minum air masak dalam kuantiti yang banyak bagi membantu proses ini berlaku dengan lancar.

OMEGA GUARD :- Penting untuk mengelakkan inflamation pada sendi-sendi pesakit. Ianya sebagai langkah berjaga-jaga sebelum bengkak itu menjadi semakin teruk.

PERFORMANCE DRINK ;- Memastikan tubuh pesakit mempunyai kandungan air dan gula yang cukup agar tidak dehydrate. Memberikan tenaga serta-merta yang berkekalan serta merangsang penghidratan optimum.

Selain tu suka saya syorkan OSTEMATRIK ni ..sebabnya? Oste ni memberi keselesaan kepada sendi dan otot..

So bila semua ni korang amalkan secara konsisten.. p la manapun. bawa barang-barang ni... Insyaallah ianya memberi kepuasan untuk korang... Bukan amalkan yan-yang yok pula ek... Pasti pembaziran tak akan berlaku lepas ni..sebabnya selain untuk sakit gout anda dapat di atasi.. ianya memberi kesihatan yang lebih baik untuk korang juga...

Utamakan kesihatan.. sebelum lakukan apapun tugasan tau.. sebab kalu sekali pun kita kaya dan bekerjaya.. duit kepuk-kepuk.. tapi kesihatan kita tak terjaga.. tak ada maknanya juga kan... kan lebih baik kita MENCEGAH dari MERAWAT kan...

Saya kongsikan apa yang terbaik.. dan nak orang lain juga menjalani kehidupan secara sihat dan semulajadi tanpa bergantung pada UBAT semata-mata... Insyallah...

Berminat? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com

Sihat dan Ceria untuk anda sekeluarga juga...

2 comments:

  1. Terbaik..nanti dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. assalam ...sakit gout mmg menyiksakan kalau ada ubatnya tentu melegakan...

    ReplyDelete

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...