Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Wednesday, 8 July 2015

RM kini semakin menyusut berbanding dollar? Apa tindakan kita?

Malaysia kini! apa yang perlu kita buat bila RM kini semakin menyusut berbanding dollar? Apa pula tindakan kita?

berniaga online

Selain membeli belah dalam negara sendiri je.. tanpa pergi ke luar negara.. melancong dalam negara Malaysia kecintaan kita ni sahaja.. tanpa ke luar negara buat masa ni.. apa lagi yang boleh kita bantu negara sendiri?

Tak kan nak duduk diam, "bising-bising" kat laman blog dan laman muka buku je? tu je ke kita rakyat negara kita mampu nak buat? tak kan kita yang kecoh-kecoh ni tak boleh buat apa-apa dari membantu negara kita dari terus "di hujani" dengan pelbagai masalah dan zaman fitnah ynag melanda sekarang ni?

Bagi saya, dari "membising" dan saling tuding jari sesama kita (rakyat biasa-biasa) ni.. dan buat dosa pula di bulan yang mulia ni.. apa kata kita ubah cara kita dari mengharapkan duit gaji semata-mata.. kita gandakan duit pendaftaran kita sedari RM69 ni kepada RM (4, 5 or 6angka) siapa pun boleh buat tapi TANPA ALASAN dan terlalu banyak perkataan "kalu" dan banyak cakap dari bertindak SEKARANG!

Caranya? mudah je..

Korang boleh sign up membership Shaklee (RM69) - tak termasuk postage (RM10 wm & RM20 em).
Seperti gambarajah ini -->

Jutawan shaklee

Lagi? perniagan ni bukan macam skim cepat kaya atau buat hari ni esok dapat ribu-riban ye... tapi perlukan ketahanan emosi, fizikal dan mental kita... buat seikhlas hati kita nak ubah masa depan kita dari biasa-biasa ke luar biasa... kita BOLEH ubah cara kehidupan kita sendiri, tanpa mengharapkan durian runtuh @ bonus dari majikan anda sendiri..

Dan perniagaan yang anda bakal bina ini adalah PERNIAGAAN ANDA SENDIRI, saya? saya hanya bantu dan guide korang sampai berjaya anda korang tak banyak ALASAN dan tipu hela (dari perasan korang sendiri)... Saya bukan siapa-siapa, tapi saya adalah DIRI SAYA SENDIRI yang pernah alami apa ynag korang nak alami saat nak mmula berniaga satu ketika dulu....

Perniagaan ni tak perlu pun modal yang besar.. tak perlukan ruang niaga (kedai) dan korang boleh buat ikut masa korang sendiri.. sekali pun korang adalah pelajar yang berusia 18tahun ke atas, surirumahtangga, bekerjaya dan nak tambah pendapatan? semua boleh janji korang sing up SEKARANG1 dan bagaimana?

Feel--> love --> sharing --> (amalkan terlebih dahulu)

Used--> Sharing --> Build (bila dah amalkan.. korang kongsikan apa yang korang saya terbaik dan bina sendiri kejayaan korang sedari SEKARANG!

Tak mau cakap banyak-banyak... berminat? terus cari saya di sini untuk bantu anda juga..

Puan Lina
017-5836865
Pengedar Shaklee Kulim, 1Malaysia termasuk Brunei
SidPRO anda 867601

 Bermula anda sekarang-- > Berjaya anda di masa akan datang!



1 comment:

  1. bijak dulu... bijak sekarang... bijak akan datang... cewah! he he he...

    ReplyDelete

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...