Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Saturday, 11 July 2015

Jangan risau diet anda tidak akan ke laut dengan "perisai" ini...

Haaa pagi ni nak kongsikan apa yang saya sendiri amalkan dan kawan-kawan saya amalkan juga..Rata-rata yang dah diet selama nak setahun ni mesti risau kan akan diet korang pasti ke laut bila tiba hari raya tak lama lagi ni... mau takkk.. penat ek nak turunkan berat badan sedari tahun lepas targetnya...

diet sihat

Alhamdulillah.. turunkan berat badan secara konsisten sangat baik, daripada turun dengan cepat tapi naiknya.. maaa ai.. cepat betul bagai di pum-pum lagi kan.. tu diet kilat namanya.. bahaya tau.. sebab bila korang stop cara diet tu.. korang akan alami "sesuatu" yang mana berat badan korang akan naik berterusan.. so please.. jangan sesekli amalkan DIET KILAT ni..

Kenapa dengan SET ni? ni antara yang mudah sangat korang bawa di musim perayaan tau.. dan setiap kali lepas bertandang rumah ke rumah.. bukan main lagi selera kan melihat juadah yang terhidang...

Ubat kurus
Set LENGKAP DIET anda.

Nafsu makan mulaaa laa.. tapi tak kan nak tolak makan sedap tu... masa tu la nak merasa makanan sesedap secara PERCUMA! betul tak? kalu ke kedai compom la duit keluar untuk membayar...

Malam pula.. korang telan je HERBALAX.. compom "flush" esoknya apa ynag korang dah bantai makan sebelumnya... senang je.. bukan susah pun diet sihat ni.. janji kita konsisten dan amalkan secara disiplin.. pasti diet korang selama ni tak akan ke laut cina selatan laaa... hihih

Sebab saya dah merasainya..dan kawan-kawan saya sebelum-sebelum ni pun sama.. makan banyak..tapi berat tak naik-naik.. malah makin turun juga..

Seronok tau.. korang dah rasai lepas ni, mesti akan jatuh cinta pulaaa la.. dan bukan nak inch loss / kurus je tau set ni.. malah bagus untuk kesihatan dan juga menguatkan memory kita... sooo apa lagi.. grab sekarang!

Bagaimana nak order? sini je.. korang terus hubungi saya di sini

Puan Lina
017-5836865 (call/ whatsapp/ telegram/ sms)
Pengedar Shaklee Kulim, 1Malaysia termasuk Brunei
SidPRO anda 867601
email :- kedaivitaminlina@gmail.com


No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...