Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Thursday, 2 July 2015

Bagaimana B-COMPLEX membantu penjagaan kesihatan yang lebih baik?

Alhamdulillah.. saat "orang-orang" berkuasa sering buat "PANAS" tiap bulan dan cukup membuat masyarakat kini "angin satu badan" dan "hot" sudah pasti juga.. Tapi masih ada lagi barang yang tak naik-naik harga.. malah ada PROMOSI lagi tiap bulan...
b-complex shaklee

Salah 1 nya adalah B-COMPLEX ni.. dan yang sepatutnya boleh di amalkan untuk semua lapisan masyarakat juga.. Terutamanya pada mereka yang sering cepat "panas" , "angin" juga 'tekanan" lagi la perlu...

Dan bagaimana B-COMPLEX ni membantu penjagaan kesihatan lebih baik seperti yang saya katakan adalah... hidup jangan terlalu fikirkan masalah,, tapi fikirkan la penyelesaiannya.. dan jangan terlalu tertekan tapi selesaikan lah tekanan itu dengna berfikiran lebih positive...

Tekanan hidup ni membuatkan ramai masyarakat terlibat sebenarnya kan? Orang marah-marah.. kita juga stress.. sebab? dah sekeliling kita ni marah je.. mau kita juga akan tertekan kan? Jadi di sini la B-COMPLEX ni di perlukan.. bukan untuk B= BEAUTY je tau.. malah sangat bagus untuk pelbagai cara hidup orang lain juga...Kesihatan apatah lagi..

Peranan dan kebaikan utama dalam B-COMPLEX ni antaranya; -

-> Melawan TEKANAN- dimana untuk memastikan kesihatan fungsisaraf, sekaligus meredakan sakit kepala, tekanan hidup, kemurungan dan insomnia.

Selainnya ;-

--> Menukarkan makanan kepada tenaga;- yang mana membantu penghadaman, menukar lemak, karbohidrat dan protin kepada tenagadan sekaligus mengurangkan masalah keletihan/ kelesuan (haa puasa-puasa ni sangat TERBAIK amalkan tau)

--> Siapa ada masalah kulit kepala dan beruban / rambut gugur? haa ni juga untuk korang.. sebab vitamin ni juga membantu masalah kulit kepala, kelemumur, rambut gugur, beruban dan paling best mengekalkan kesihatan rambut juga tau... lagi?

--> Siapa sering sakit kepala? anemia? ni khas lagi untuk semua... Membantu pembentukan sel darah merah ynag sihat dan antibodi yang kuat, merawat atau mencegah anemia, sakit kepala, pening, migrain, lemah semangat, cepat letih, munta-muntah dan siapa sering kelaut tu.. dan mabuk laut @ darat.. lagi perlukan vitamin ni... 

Sebenarnya bukan sedikit tau kebaikan sebotol B-COMPLEX ni.. malah para ibu yang nak hamil, sedang hamil, lepas bersalin, berpantang dan seterusnya penyusuan sangat perlukan B-COMPLEX tau.. untuk apa? selain untuk asid folic.. ianya terbaik untuk kesihatan badan ibu juga...

Jadi.. rasa-rasa rugi tak korang membeli sebotol B-Complex ni pada harga hanya RM53 dengan kuantiti 120biji? rugi ke atau berbaloi?

Bukan mahal pun nak jaga kesihatan kan? tapi kalu hari ni korang dah kata mahal jaga kesihatan.. bagaimana pula nak merawat sakit tu? bukan ke lagi berganda harganya? Nak ubat ke VITAMIN semulajadi? pilihan kat tangan kita memasingkan...

Saya amalkan dan kongsikan apa yang saya rasa terbaik dan niat pasti nak membantu orang sekeliling saya mengutamakan penjagaan kesihatan bermula hari ni.

Tapi lagi jimat kalu korang beli sempena PROMOSI bulan July ni.. kan saya dah kata tadi.. barang lain naik dan terus naik.. Tapi vitmain "termahal" bagi korang ni.. adalah yang TERBAIK untuk siapa yang pentingkan kesihatan.. adalah pada harga berlbaoi dan lagi jimat pembelian masa promosi hebat ni..

Berminat? jangan tunggu lelama .. terus dapatkan pada saya di sini;-

Puan Lina
017-5836865 
Pengedar Shaklee Kulim, 1Malaysia dan Brunei
SidPRO anda 867601


No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...