Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Thursday, 18 June 2015

Tips Penyusuan Susu Ibu; Kekal Bertenaga & Susu Badan Tak Kurang dengan...

Assalamualaikum dan selamat pagi...

Alhamdulillah bersyukur kita di beri peluang untuk bertemu di bulan Ramadhan yang mulia lagi kali ini tahun ini... dan sudah pastinya saya dalam tahun kedua berpuasa juga menyusukan puteri saya yang kini berusia 1tahun3bulan..

Nak kongsikan tips sedikit bagi para ibu hebat di luar sana juga kekal bertenaga sepanjang hari walaupun menyusukan si manja kita... bekerja ataupun surirumahtangga sepenuh masa... Pastinya ia sungguh mencabar... Tapi tidak lagi dengan SET TRIPLE M  @ Set BERPUASA kali ini..


Set Berpuasa Shaklee


Dan bila berpuasa ni sudah pasti pengambilan air masak kita rasa kurang dan tak cukup dalam badan kitakan... Insyaallah kalu kita bertul-betul konsisten dan nak bada kita sentiasa sihat dan elak dari dhyrate air.. korang confirm dengan confident tak akan skip dah pengambilan air masak selepas ni... Pengambilan air masak yang cukup dan konsisten buka je buat badan kita sihat dan segar.. malah sihat dan awet muda tau.

Nak kelainaan puasa ibu-ibu kali ni? Puasa penuh dan bersemangat dari awal sahur hingga ke petang? Ni la RAHSIA untuk anda.. dan juga tips tadi jangan lupa... lepas ni akan saya kongsikan lagi 5 tips berpuasa dengan tenang dan yakin bersama penyusuan susu ibu...

Untuk sebarang tempahan dan pertanyaan boleh terus hubungi saya untuk bantuan dan guide para ibu sekalian... Insyaallah.. cantik-cantik ; sihat dan bertenaga bersama SET BERPUASA kali ni tau...

Berminat terus dapatkan dari ;
 Puan Lina
📞 017-5836865
Pengedar Shaklee Kulim ; 1Malaysia dan Brunei
SidPRO anda 867601




No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...