Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Monday, 22 June 2015

Tips kekal bertenaga sepanjang berpuasa.

Assalamualaikum dunia... hari ni nak kongsikan tips kekal bertenaga sepanjang berpuasa tapi sebelum tu,  salam Ramadhan untuk hari yang ke-5 dah kan sekarang.. kejap je masuk hari ke-5 dah kita berpuasa.. Alhamdulillah...

Puasa penuh lagi tak? terutamanya para ibu, dan wanita ni..lelaki..suami ke bujang lagi ke.. WAJIB penuhkan... Syukran pada Dia..

Nak tips tak? untuk korang semua terus bertenaga bukan je di bulan puasa.. hari-hari mendatang dan bila-bila masa boleh sangat di amalkan untuk seisi keluarga tau...

set berpuasa shaklee

Tapi ada je para ibu dan wanita dan anak-anak remaja ynag baru puasa pertama dahhh week.. tak larat. tak bertenaga.. Almaklum la kan.. dengan kerja lagi.. dengna bersekolah lagi.. pagi ke petang pula tu.. belum termasuk para ibu ynag sedang bekerja mahupun surirumah yang menyusukan anak dan sedang hamil tu.. .

Haaa.. malu tau kalu kalah pada ibu-ibu hebat yang sedang menyusukan anak dan sedang hamil tu... Puasa penuh lagi.petang siapkan juadah lagi... ni pasri ada RAHSIA ni bagaimana kekal bertenaga sepanjang bulan ramadhan yang mulia ni.. yela.. rugi tau kalu tak puasa dengan alasan yang boleh kita up-kan booster kita ni dengan SET PUASA yang masih ramai tak tahu ni..

set berpuasa shaklee
SET BERPUASA Shaklee

Alahai ruginya... lambat ke saya kongsikan ni? tak.. masih awal..belum terlambat...

Setahun hanya sekali kita berpuasa..takkan kita tak nak ambil peluang yang Allah dah berikan peluang kat kini ni kan.. ruginye laa..saya adalah ibu surirumah yang menyusukan anak saya sedari tahun lepas lepas je berpantang.. terus puasa.. puasa penuh tau..dan sekarang lagi.. tepat menyusukan dia walaupun dah berusia 1tahun 3bulan... Alhamdulillah...

Rahsianya? tak perlu jauh-jauh la nak mencari.. anda terus dapatkan kat sini SEKARANG juga.. sebabnya hari ni korang terus amalkan..pasti korang juga merasai apa yang saya rasai... Insyaallah.. bukan tu je.

Tidur lewat dan bangun seawal 4pagi.. haaa.. tak tidur hokey.. lepas sahur.. kenapa? sebab saya sedar peluang Allah SWT bagi kita ni hanya sekali dalam setahun.. tahun depan belum tentu usia kita ni panjang... (mohon pada Dia di panjangkan usia kita semua jugakan.. )

Dan.. selain kekal bertenaga sepanjang berpuasa ni.. dapat BONUS tau. .. (bukan bonus duit naa tapi nak bonus duit boleh saya ajarkan juga tau.. klik sini).. Tapi bonus untuk penjagaan kesihatan kita juga penjagaan kulit kita.. awet muda gitu...

Paling senang la tips ni untk korang...

   1/ Bangun seawal pagi.. Mandi sebelum bersahur.
   2/ Sahur jangan yang berat-berat dan jangan makan yang pedas-pedas pula
   3/ Sahur di hujung waktu... (jangan pula terlebih waktu ekk)
   4/ Minum, minuman yang bertenaga
   5/ Makan Kurma jangan lupa... 
  
Lepas tu JANGAN tidur selepas bersahur.. .haaaa.. .5 tips termasuk yang ni.. mudah kan korang amalkan... dan minuman yang saya maksudkan untuk kekal bertenaga juga penjagaan kulit juga awet muda dalam masa sama korang boleh jaga badan tau uols...

Taraaaaaaa... ni dia... minuman saya sedari mengenali Shaklee dan terus "jatuh cinta" dengan minuman ni tau.. tiada pilihan lain selain ni sejak 4tahun yang lepas... Alhamdulillah...


Berminat? Meh dapatkan terus dari saya untuk nada;

Puan Lina
017-5836865
Pengedar Shaklee Kulim, 1Malaysia dan Brunei
SidPRO anda 867601

Minum sekarang anda rasai perubahannya bukan untk masa ni je..tetapi masa akan datang.. korang sayang badan dan diri korang kan? JANGAN skip minum ni selepas ni... Suami semakin sayang juga tau... Rahsianya? haaa.. korang rasai dulu sekarang.....

 Dan kornag juga sedang mencari pendapatan sampingan atau nak ubah acara kerja korang lepas ni? boleh terus join kat sini.. tak rugi.. kita amalkan.. kita kongsikan dan kita dapat income.. bagaimana? klik --> YES PROGRAM untuk semua.. pelajar usia 18tahun ke atas pun boleh sertai juga tau...


No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...