Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Tuesday, 23 June 2015

Berbaloi ke bila ibu menyusukan anak sehingga 2 tahun?

Sedikit perkongsian dan pandangan para ibu-ibu hebat seluruh dunia. Berbaloi ke bila ibu menyusukan anak sehingga 2 tahun? Apa pandangan para ibu?

Ke lagi senang dan cepat dan pantas bagi je susu formula kata anak-anak sedari lepas pantang.. Alasan sebab kerja.. sebab sibuk dan tiada masa nak buat stok EBM dan paling best nak jaga badan kononnye?

Berbaloi ke tak?

Tapi lepas ni korang mesti akan berfikir banyak kali untik bagi susu formula pada anak korang kan... kenapa?
 
Ni apa yang saya dapat kongsikan dan saya nak para ibu-ibu hebat juga akan rasa sedikit ralat lepas ni kan...

Perkongsian ni saya dapat dari fb dan saya nak viralkan semoga kita dapat berikan sepenuh perhatian dan penyusuan susu ibu ni untuk anak-anak generasi kita lepas ni. Benda free kenapa nak beli yg di bayar pula kan.. dan paling best TIADA GST pun tau...

Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim
017-5836865
SidPRO anda 867601





No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...