Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Thursday, 11 June 2015

9 Sebab Kenapa Anda Join YES PROGRAM Kali Ini

Siapa tak nak bila peluang bina kerja sendiri ada depan mata dengan hanya bermodalkan tak sampai pun ribu-riba.. dan ketahui 9 sebab kenapa anda join YES PROGRAM kali ni dengan membina IMPIAN sendiri tanpa di paksa-paksa tetapi bersungguh untuk mulakan dengan IMPIAN & KEAZAMAN yang tinggi.

berniaga shaklee

Tak payah nak susah-susah g interview (temuduga) bagai untuk ambil jawatan yang hanya 1 kekosongan tapi yang datang temuduganya 1000 orang... Allahuakhbar.. kecut dan kecik hati..

Yang lepas ada la kabel kuat tu kan.. Tapi ye la rezeki Allah SWT tiada siapa akan menduga dan tiada siapa dapat membaca.. Tapi tak salahkan bila kita ambil peluang BERNIAGA mengikut cara Rasulullah SAW.

Tapi kini semua di hujung jari anda.. cuma nak tak nak je.. Berniaga ni boleh buat kita gembira.. mengembirakan orang dan boleh capai impian kita sebanyak mungkin TANPA HAD tau.. Tapi dengan syarat.. IKHLAS & JUJUR wajib di pegang dan di semat dalam hati dan yang penting ingat sentiasa akan ALLAH SWT. .sama ada kita senang mahupun susah tau...

Antara 9 SEBAB & KELEBIHAN yang membuatkan anda berfikir sekali je dan terus bersama kita untuk membina impian kali ni... Saya nak korang juga rasai KEBEBASAN kewangan dan bebas dari di arah itu dan ini oleh BOS yang korang sendiri rasa kan...


 1. Tidak perlukan modal yang besar hanya yuran seumur hidup RM69.
 2.  Boleh berniaga dari rumah sahaja atau dari mana-mana anda suka.
3. Tidak perlu menyewa premis.
4. Keuntungan 100% milik anda. Unlimited income.*
5. Bonus dibayar setiap bulan pada 15hb.
6. Matching Bonus 10%-50%*.  (anda akan dapat extra bonus dari yang sepatutnya)
7. Percuma sebotol Vitalea (multivitamin) bernilai RM94.
8. Bonus extra untuk RANK UP.
9. Wang Tunai RM 10,000 beserta trofi*

*mengikut terma dan syarat

Nak ke tak nak?

Juga selain daripada Cash ( bonus yang anda dapat setiap tengah bulan), anda juga boleh memperolehi Car ( elaun kereta) dan juga Convention (percutian percuma dalam dan luar negara secara PERCUMA tau).

Lagi nak tunggu ek?

Keistemewaannya lagi dalam bisnes ni... ANDA BUKAN KESEORANGAN tau.. Tapi kita BEKERJASAMA dan dengna mentor-mentor hebat lagi.. Bagaimana? ni dia....

Anda akan dibimbing oleh pihak kami samada melalui online atau offline, mengikut kesesuaian anda. Selain daripada itu, pihak syarikat Shaklee Malaysia juga menyediakan seminar-seminar untuk memantapkan skill anda.

Jom mulakan KERJAYA kita SENDIRI tanpa menunggu lagi... anda tunggu boleh je.. Tapi jangan lelama.. nanti orang lain makin ke hadapan.. anda??? (renung-renugkan la ek... )

Tapi saya nak kita semua UBAH cara kita.. Saya dah saya lah bos salahlah leader..sayalah kuli dengna kerjaya saya.. siapa nak marah? diri sendiri yang marah kalu leka dan lambat ambil peluang kali ini.

Mulakan SEKARANG! Cari saya di sini untuk bersama anda;

Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1 Malaysia termasuk Brunei
Sid PRO anda juga 867601
Terus wasap / call saya di 017-5836865 

Di sini juga anda bermula KERJAYA anda --> Jangan Cari MASALAH; Tapi kita bersama SELESAIKAN MASALAH itu dengan senang hati... Insyaallah...



No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...