Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Friday, 27 February 2015

Sekian Lama Menyepi!

Alhamdulillah, bermula sekali lagi sekian lama menyepi....


Bukan menyepi seribu bahasa tau.. cumanya menguru apa yang perlu di dahulukan dan di utamakan.. dalam masa sama masa pindah ni pula TMNet lambat pemasangan semula... Jawabnya..

Tau-tau je lak an kalu dah line hp nak over2 memang tak boleh la kan... ni kan baru on fb tetiba msg mari daaa.. "talian internet anda terlebih guna, sila mulakan talian baru untuk kelajuan internet anda! "

Oh no... habis kredit macam tu je kan...hahahaha...

Setakat wasap, telgram, update fb pun dah berapa hinggit da..

Sekarang! bermulaaa... stay tune kawan-kawan..

love mommylina in the house

No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...