Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Saturday, 1 November 2014

Promosi Shaklee :- Omega Guard yang TERBAIK di DUNIA!!!

Alhamdulillah, penutup dah pun lepas di bulan Oktober, kini November bermula hari yang baru...dan pembukaan hari baru dengan PROMOSI TERBAIK lagi kali ni adalah OMEGA GUARD yang mana antara yang terbaik di dunia juga... 

omega guard
Kenapa anda memilih OMEGA GUARD?
Dari gambar ni pun dah membuktikan OMEGA GUARD adalah yang TREBAIK antara semua kan... antara kepetingan dalam produk ini dengan yang lain adalah DHA & EPA dalam setiap hidangan atau sebiji produk ini....

Dan HANYA di Shaklee, Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak omega 3 daripada ikan laut dalam. DHA dan EPA perlu diperoleh melalui pemakanan dan berkesan dalam mengurangkan keradangan serta menyokong fungsi sistem saraf dan mata.

Shaklee OmegaGuard ialah suplemen pemakanan yang mengandungi minyak ikan. Satu sajian OmegaGuard membekalkan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA dan EPA.

 Bukan itu sahaja, tapi produk ini juga terdapat banyak lagi kelebihannya..antaranya
--> Immune booster<--

promosi shaklee november 2014

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Banyak lagi manfaat dan kelebihan produk ini, nantikan dan dapatkan entry seterusnya untuk mengetahui lebih lanjut lagi akan manfaat dari OMEGA GUARD yang PROMOSI dengan BELI 6 FREE 1 kali ini!

Untuk sebarang makluman dan pertanyaan dan dapatkan pembelian JIMAT andaa, boleh terus cari ;
============================
--> Saya Lin Pengedar Shaklee Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin
 
Bersiaran secara langsung untuk anda yang berada di KULIM & BUKIT MERTAJAM
& Pos untuk Satu MALAYSIA serta BRUNEI juga...
==============================

Friday, 31 October 2014

Produk Shaklee :- Collegen Powder (untuk Anti Penuaan)

Ramai yang tak tahu kann, badan kita sebenarnya perlukan collegen... Collagen ni la yang membuatkan kita merasa muda dari usia ataupun merasa tua dari usia... 

Di Shaklee, COLLAGEN POWDER tersangatlah berkesan sedari awal 5 hari sehingga 8minggu.. dan ianya pasti menjadi kepuasan ramai bila kita dan badan kita merasai dengan apa yang kita amalkan...

kolagen
Di Shaklee, Collagen Powder ialah suplemen kolagen TERCANGGIH yang mengandungi 4,000mg ekstrak Kolagen RSS (Red Snapper Scale) proprietari yang tulen dan berkualiti tinggi daripada sisik ikan merah. Kolagen Shaklee mempunyai molekul yang amat ringan, lebih kurang 1,000 Dalton*, menyebabkannya mudah diserap oleh tubuh bagi merangsang sintesis kolagen pada lapisan dermis.

Bagi meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyerlahkan kecantikan dalaman anda, produk kolagen kami dirumus dengan tujuh bahan utama termasuk ekstrak biji Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang-kerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B.

Shaklee Collagen Powder mudah larut dan boleh dicampurkan ke dalam makanan dan minuman kegemaran anda. Setiap sajian dibungkus dalam paket berasingan untuk pengambilan pada bila-bila masa dan di mana sahaja.

* Berat molekul kolagen diukur dalam Dalton.

Dan.. inilah dia yang tersangatttt menjadi pilihan kita masa kini, wanita dan penjagaan kesihatan masa kini..

kolagen shaklee

Shaklee Collagen Powder mudah larut dan boleh dicampurkan ke dalam makanan dan minuman kegemaran anda. Setiap sajian dibungkus dalam paket berasingan untuk pengambilan pada bila-bila masa dan di mana sahaja.

* Berat molekul kolagen diukur dalam Dalton.

Bagaimana mahu dapatkan produk ni? dan bantu anda dalam pengambilan serta konsultant anda? cari saya di sini untuk anda -->
============================
--> Saya Lin Pengedar Shaklee Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin
Bersiaran secara langsung untuk anda yang berada di KULIM & BUKIT MERTAJAM
& Pos untuk Satu MALAYSIA serta BRUNEI juga...
  ==============================
atau terus klik ikon di bawah
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=01584ecac98696299889eaf9999e1b7b

Thursday, 30 October 2014

Order cepat dan pantas dengan e-SELL Shaklee

Kini semuanya di hujung jari anda dan saya, cara order cepat dan pantas dengan e-SELL Shaklee, hanya klik-klik –> ikon "ORDER NOW" di setiap entry yang lihat di entry blog saya kini anda boleh membuat tempahan dan terus membuat pembayaran TANPA perlu SMS| CALL | WhatsApp | Pm saya lagi.. 
 
beli produk shaklee sekarang

Tapi saya tetap akan cari anda untuk memberi sebarang nasihat dan penjadualan kepada anda dan saya akan bimbing anda cara pengambilan yang betul dan secara konsisten, barulah berkesan untuk apa yang anda amalkan…

Sistem ini menjadi lebih mudah untuk semua amalkan…

Sebagai contoh ada di kehendaki untuk klik button pesanan di blog/facebook/instagram Shaklee Independent Distributor (SID) atau dikenali sebagai ejen Shaklee, tidak kiralah ejen Shaklee tulis sebagai “Order Now”, “Beli Sekarang”, “Tempahan” dan apa-apa jenis button yang membawa anda ke skrin seperti di bawah, anda sebenarnya “sedang” berada di dalam sistem shopping cart eSell shaklee kami.

beli produk shaklee online
Langkah pertama yang anda akan jumpa.

Cara membuat tempahan melalui tools eSell Shaklee.
(Anda boleh memilih bahasa yang anda mahukan – English, Bahasa Malaysia, Chinese)

Langkah Pertama:
Apabila paparan seperti di atas muncul, klik “Agree” kemudian “Next”.

Langkah kedua:
Setelah menekan “Next” paparan seperti di bawah akan muncul. Paparan ini menunjukkan produk yang dicadangkan di dalam Entry (blog) ataupun di dalam Iklan (facebook/intagram/dll) yang anda baca sebentar tadi.

Anda boleh memilih kesemua produk yang dicadangkan atau memilih mana-mana produk mengikut budget anda. Anda bebas untuk menanda/batalkan tanda atau menambah serta mengurangkan kuantiti produk.

Harga dan jumlah harga akan terus dipaparkan mengikut pilihan anda.

Klik “Checkout” apabila anda sudah menetapkan tempahan anda.

esp shaklee beli online
Langkah kedua: Anda boleh memilih untuk tempahan

Langkah ketiga:
Isikan SEMUA ruangan yang dikehendaki seperti di dalam paparan “Customer Data” di bawah.

Pastikan kesemua maklumat yang diberikan tepat terutama bahagian Shipping Address untuk memastikan tempahan anda sampai ke alamat yang betul.

Elakkan menggunakan alamat P.O.Box, W.D.T melainkan ianya alamat sekolah atau pejabat kerajaan (situasi ni selalu berlaku di Sabah dan Sarawak), pihak courier tidak akan menghantar ke alamat tersebut. Jadi, untuk mengurangkan masalah, pastikan alamat yang diberikan adalah alamat pejabat atau alamat rumah jika rumah sentiasa ada orang.

Setelah mengisi dengan lengkap dan betul, klik “Continue” untuk paparan berikutnya.

maklumat diri
Langkah ketiga : Isi dan lengkapkan maklumat anda

Langkah keempat:
Selesai mengisi maklumat peribadi, anda akan dibawa ke paparan berikutnya iaitu Paparan Pengesahan Tempahan.

Jika semua maklumat tepat – produk yang ditempah, kuantiti, harga, jumlah harga dan alamat penghantaran, sila klik “Proceed for Payment” untuk membuat pembayaran.

“Freight Charges” adalah “Kos Penghantaran” atau postage yang dikenakan.

Sebagai makluman, kos penghantaran adalah pada kadar tetap.

Bagi alamat Semenanjung, kos penghantaran adalah RM10.00 bagi setiap tempahan, manakala tempahan bernilai RM800.00 ke atas, kos penghantaran adalah PERCUMA. Penghantaran mengambil masa 4-5 hari. (Selalunya 2 hari dah sampai).

Bagi alamat Sabah atau Sarawak, kos penghantaran adalah RM20.00 bagi setiap tempahan, manakala tempahan bernilai RM1000.00 ke atas, kos penghantaran adalah PERCUMA. Penghantaran mengambil masa 7-10 hari. (Selalunya 3-4 hari dah sampai).
Langkah keempat : Pengesahan maklumat yang anda berikan

Langkah kelima:
Berikutnya adalah  paparan Pembayaran.

Anda boleh membuat pembayaran menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT.

Jika anda menggunakan Kad Debit, pastikan anda sudah mengaktifkan “online purchase limit” di ATM ataupun hubungi khidmat pelanggan bank anda.

Isikan maklumat yang diperlukan seperti:-
  1. Ruangan “Credit Card/Debit Card” – Pilih jenis kad: Visa atau MasterCard
  2. Ruangan “Card Holder Name” -  Isi Nama pemegang kad
  3. Ruangan “Credit Card/Debit Card Number” -  Isi nombor Kad Kredit/Debit, selalunya sebanyak   16 digit yang tertulis di hadapan kad anda
  4. Ruangan “Expiry Date” -Tamat tempoh kad anda (bulan/tahun) seperti tertera di hadapan kad.
  5. Ruangan “Security Code” – 3 digit nombor yang berada di belakang kad anda.
Klik “Confirm Payment” untuk membuat pembayaran.
Langkah kelima: Adalah untuk pengesahan pembayaran

Selepas anda klik “Confirm Payment”, paparan “Contacting Issuing Bank” akan dipaparkan. Jangan klik apa-apa di paparan tersebut. Tunggu sehingga paparan berikutnya muncul.

Langkah keenam : Penyambungan untuk teruskan pembayaran

Bank akan menghantar MSOS Code kepada anda melalui SMS ke mobile number anda.  Masukkan kod tersebut di ruangan “MSOS Code” dan klik “Ok”.

Jika MSOS Code tidak diterima, sila klik button “Resend MSOS Code” untuk mendapat kod yang baru.

Langkah ketujuh : Bila pengesahan dibayar sila masukkan CODE yang anda dapat melalui hp anda dan klik “ok”

Langkah TERAKHIR
dalam proses tempahan anda adalah paparan ini. Apabila paparan ini muncul, ia menandakan bahawa tempahan anda telah berjaya.

Anda boleh klik “Print Order” untuk menyimpan invoice tempahan dan eSell Shaklee juga akan email kepada anda satu salinan invoice.

Langkah terakhir membuktikan anda BERJAYA dalam proses pembelian anda

Alhamdulillah..sangat mudah untuk urusan pembelian anda sekarang melalui eSell Shaklee. Bagi anda yang sedang mencari sesuatu produk yang anda mahukan, kini semua di hujung jari anda.

Jika ada sebarang pertanyaan atau kurang jelas anda boleh terus hubungi saya, dan sebaik sahaja anda berjaya melakukan pembelian, saya akan hubungi anda untuk tujuan konsultasi kepada anda juga memberi panduan lengkap tentang cara-cara pengambilan yang betul dan untuk kesan terbaik anda.

Sistem ini sangat SELAMAT untuk di gunakan tanpa merasa keraguan, sebab tka lengkap sedikit ianya pasti tak menjadi. 

Sekarang nak berniaga dan jadi usahawan Shaklee pun sangat mudah...surirumah yang tak tahu nak drive atau anak-anak ramai pun boleh buat perniagaan ni tau.. sebab anda hanya perlukan komputer, dan internet untuk berkongsi kebaikan dan membuat tempahan untuk pelanggan anda, TANPA perlu bergerak ke sana ke mari... Dan sebarang pertanyaan anda boleh terus cari saya di sini...
============================
--> Saya Lin Pengedar Shaklee Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin
 
Bersiaran secara langsung untuk anda yang berada di KULIM & BUKIT MERTAJAM
& Pos untuk Satu MALAYSIA serta BRUNEI juga...
==============================

GEMUK dan TAK CANTIK punca suami CURANG!!!

Assalamualaikum dan selamat pagi, ceria-ceria pagi ni..Betul ke bila isteri dah gemuk dan tak cantik punca suami berlaku CURANG!!!!

Alasannya isteri dan tak jaga kecantikan dan tak jaga badan serta kelihatan gemuk dan badan lemak sana sini kan... mulanya suami komen sana sini dulu, masih tak berubah-ubah dan terus suami cari ALASAN lagi nak tambah cawangan ke... macam artikel ni...

Lelaki nak wanita cantik dan ramping je ke? ye ke, kalu dah gedempol dan tak jaga penampilan ni suami tak puas hati dan mula cari lain?


Sifat lelaki ye tak.. TAPI tak semua la ye... saya katakan... nanti mau saya di serang oeh lelaki-lelaki yang nak isteri berisi dan chubby pula salahkan saya...TAK SEMUA ye.. Tapi lumrahkan.. lelaki sentiasa cari salah isteri.. TAK CANTIK la.. dah GEMUK lepas ada anak laa... sedangkan yang buat semua tu, kalu bukan "kerjasama" mana la isteri dapat kan....

Suami jangan la cari alasan sebegini... TAPI kadang-kala ada juga wanita dan isteri ni, lepas kawin.. selekeh bukan main lagi.. pagi tak mandi.. tak berbedak... tak berhias .. mauuu suami pun muak juga kot kalu saban hari macam tu penampilan isteri... 

Lepas kawin dan bersalin lagii la penting penjagaan dalaman ni, baru serlahkan kecantikan luaran bila dah jaga dalaman ni.. dannn suami tak da la ALASAN lagii.. ye dakkk.. suami pun.kena la hargai apa ynag isteri buat.. jangan la buat hal pula ekkkk... 

Mudah je wanita dan isteri ni jaga kecantikan.. saya sangat berkenanan dengan vitamin ni..selain dapat jaga kecantikan dalaman.. luaran pun terserlah tau.. berseri-seri gituuuu.... 

saya nak kurus
SET KURUS BUDGET  yang memberi kepuasan kepada anda yang KONSISTEN!!!
Dan.. ini sebahagian RAHSIA wanita menjaga kecantikan dan jaga badan untuk Mr.Suami kita semua... dan manfaat ni sangat baik bukan untuk yang nak kurus je.. tapi kecantikan, ibu yang sedang menyusukan anak pun sangant membantu double triple lagi.. sebab penyusuan ni sebenarnya membantu mempercepatkan proses turun berat bada lepas bersalin tau.. lagi sebagai milk booster lagi... 

Makanya... tambat hati suami.. bila dah cantik.. ramping dan sihat jugaaaa... jangan ramping tapi tak sihat pula...kalu tka sihat tapi ramping, tak guna juga sebab tak dapat beri perhatian pada Mr.Suami lagi..anak-anak lagi kan...

Kenapa perlu ESP + ALFALFA + LECITIHN? --> Testimonial KURUS & CANTIK klik je sini <--

Secara simple la ek...

ESP = Bantu kecantikan dari dalaman, bina sel-sel baru dan menjaga protin dalam badan.. mencerahkan dan mencantikkan kulit wajah, rambut, kuku dan otot..baru la badan vogue even anak dah berderet pun... 

ALFALFA = Pula selain bantu tenaga... dan pelawasan serta detox.. ianya lebih juga kepada "grip" tau.. bagi badan wangi dan suami pasti tertambat laaa... 

LECITIHN = Pula... bantu membakar lelemak degil yang tersimpan dalam badan terutamanya tang perut tu.. mesti wanita dan isteri tak nak kelihatan buncit .. kan-2.. mesti la nak ramping dan kurus serta sihat... 

Haaa.. sebab tu asas nak jaga kecantikan dalaman dan luaran saya tak syorkan banyak-banyak.. 3 ni anda amalkan.. bukan sekali dua ye.. TAPI secara KONSISTEN!!! baru kesan pun tip-top dan meletopppppppp di hati suami anda!!!!

Okey2 cukup-cukup sudaaaaa... bagaimana nak dpaat kan produk ni nak pikat hati suami anda? terus je klik ORDER NOW dan saya pasti follow-up korang untuk bagi FREE CONSULTANT dan FREE penjadualan dan guide korang amacam nak amalkan produk hot ni...

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=650cee762ff8291600de84b1ba99f5a4
Atau cari je saya di sini -->
============================
--> Saya Lin Pengedar Shaklee Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin
Bersiaran secara langsung untuk anda yang berada di KULIM & BUKIT MERTAJAM
& Pos untuk Satu MALAYSIA serta BRUNEI juga...
==============================

Wednesday, 29 October 2014

Pengalaman Bersalin Anak Pertama & Anak Kedua Saya...

Ceritakan pengalaman bersalin masa anak pertama dan anak kedua saya ni sangat berbeza.. yela kan masa anak pertama dan anak kedua ni dari tak da pengalaman masa anak pertama, bila dah anak kedua ni dah ada ilmu dan pengalaman sendiri....
pengalaman bersalin saya
Ni masa anak pertama saya... sepanjang mengandung saya tak pernah nak tau jantina..sebab suami nak kejutan la katakan... tak nak tau jantina dulu katanya..bila.. buat check-up je, suami mesti pesan, jangan tanya doktor tau jantina apa...  masa ni pengalaman semua tak ada la.. so saya follow je, masa ni juga saya kurang search di internet .. info nak bersalin.. cara..semua tak search.. entah kenapa masa tu tak da rasa nak search ..apatah lagi cara-2 nak bersalin tu... dah la tak g kelas ibu-ibu mengandung.. dapat info cara-2 nak bersalin pun dari member-2 dan dari mommy saya je.. tu je la...
pengalaman bersalin saya
Tapi, Alhamdulillah..semuanya berjalan dengan lancar..dengna izin-Nya.. minta di mudahkan untuk bersalin... dan air selusuh made from ayah mentua.. sekali minum je, rasa nak bersalin petangnya.. masa anak pertama ni pengalaman yang saya tak boleh lupa adalah.. 

BERSALIN INDUCE (bersalin paksa)... sebabnya? saya rasa baby kurang gerak, sehari lepas tu doktor sarankan saya bersalin "paksa" sebab anak pertama, tambahan pula saya hb rendah.. tak la rendah pun.. tapi "pembawa thalasimia" kan.. tu doktor syorkan .. dan saya dna suami ikutkan je.. sebab tak nak apa2 berlaku.. masa tu 37minggu... Alhamdulillah... 27-02-2011 (11.54pm) selamat bersalin untuk anda pertama saya... kejutan dan hadiah untuk suami yang nak anka pertama bergelar "ADAM".. .gembiranya si suami saya....

Tenang persiapan? saya buat persiapan ala kadar je, sebab kenkawan pesan, jangan beli baju banyak-banyak masa new born ni, baby cepat membesar... 

Dan its thru.. .saya hanya beli lepas baby dah 3 bulan.. dan seterusnya... masa anak pertama ni, membeli je kerjanya... tu la kerja para ibu muda kan.. betul tak...

Dannn ni pula anak kedua saya.. it GIRL ... 

pengalaman bersalin saya

Pengalaman ni pula, saya dah tau apa itu "bersalin paksa" masa anak pertama,saya usaha nak merasa bersalin normal tanpa induce... Alhamdulillah.. Allah itu maha mendengar... 

Sepanjang hamil anak kedua ni, memang berbeza sekali rasanya.. dah saya sendiri dapat rasakan yang its a GIRL sebab masa ni banyak search di internet juga... almaklum la kan..saya dah suri rumah sepenuh masa ni, dan usahawan perniagaan Shaklee pula..lagi la perlukan saya maklumat dan berniaga pula memalui online lagi la saya berhadapan dengan internet... 

Dan sepanjang check-up untuk anak ke-dua ni.. yang mana baby Shaklee saya gelarkan sebab saya amalkan 100% vitamin Shaklee tanpa amalkan vitamin yang klinik bagi.. macam asic folic dan sebagainya tu.. sebab saya pilih yang semulajadi vitamin ni ,lagi mudah penyerapan dalam tubuh badna saya dan terbaik untuk my baby Shaklee... 

Doktor pula senang dan tau-tau pula kali ni, terus bagitau yang "i  rasa ni baby girl" .. haha.. .doktor terus info awal-2.. dan YES! instinct para ibu kan... dan pembawaan anak pertama dan kedua yang berbeza... kita dapat rasai sendiri... 

Dan yang paling kelakar masa nak bersalin anak kedua ni, pecah air ketumban seawal pagi 4am rasanya... sebab siang tu ke Hospital Kulim, sebab ada rasa contraction tu kerap.. tapi sekali g check-up.. belum ada bukaan daaaa.... dah anak kedua ni, tak nak la tinggal dan tidur kat Hospital kan.. ada pula si abang yang manja... oh nooo... masa esokkan hari tu.. kul 4am, kena la tinggal si abang dekat kakak angkat saya kat kawasan rumah juga.. .Alhamdulillah... kakak Yati banyak membantu saya, dan tau-tau je ..sekali call terus jawab dan suh hantar je.. 

Masa ke Hospital tu.. kul 4.30am, masa tu check-up pun, bukaan masih 1 or 2cm.. sampai doktor suggest masuk ward dulu sementara  menunggu bukaan seterusnya... Tapi sekali lagi gerak hati seorang ibu kan.. saya mesti bersalin awal ni... tapi sebab kesian kan suami yang menunggu dan nak solat subuh lagi..saya info kan suami, balik rumah la dulu, sebab nanti masuk ward lagi sementara menunggu bukaan kan... 

Dan suami pun balik la rumah tanpa meninggalkan sebarang baju bayi pula... haha..dan kuasa Allah S.W.T tiada siapa mengetahui... Alhamdulillah... masa lepas azan subuh tu, saya tergerak hati dan bercakap dalam hati.. saya mesti bersalin lepas subuh ni... dan ITS THRU! ... Alhamdulillah... 28-03-2014 (7.00am) bersalin terus... masa tu suami pun baru balik dari hospital.. haha.. 

Yang kelakarnya.. lepas bersalin tu, call suami banyak kali tak jawab.. boleh pula suami tido... dan la sejam menunggu saya dah la bersalin tak dan nak tukar baju bersalin kat Hospital tu, sebab kononnya nak masuk ward dulu.. lastly terus bersalin dengan baju saya dari rumah tu... dan .. lepas bersalin tu.. tak berstokin tak berbaju sejuk.. dah la awal pagi kan... dan my baby girl pula tak la berbaju juga selama sejam... haha. ni gara-gara baby nak kuar juga lepas subuh... tunggu la selama sejam lebih juga aru suami sampai..tu pun lepas banyak kali call dan suami terus rushing datang Hospital..

Dan yang bestnya.. siang tu baby dah kencing dan berak.. malam kul 7pm pun saya terus kuar ward ... tak la bermalam saya kat Hospital... bersyukur sangatttttt.... segalanya berjalan dengan baik dan lancar.. .si abang pun sangat teruja dapat adik comei... tu pun tak dan-dan nak main dan kacooo... haha... 

pengalaman bersalin saya

Sekarang.. si abang dah 3y8m dan si adik dah 7m.. dah boleh geng main dan sekarnag berebut mainan segala bagai..adik dah pandai nak mengusik si abang juga... 

See... ni la dorang... jantung hati ibu dan ayah... 
rezeki Allah

anak-anak shaklee

Terima Kasih YA ALLAH.. .sebab berikan saya anugerah yang sangat bermakna dalam hidup saya dan suami.....Terima kasih YA ALLAH....

Dan sekarang saya dapatm enjaga sepenuhnya anak-anak saya ni, dan bekerja hanya dari RUMAH serta "BERGAJI" lebih dari yang saya bekerja seharian sebelum ini... Dan saya yakin akan apa yang saya lakukan ni adalah untuk anak-anak saya, suami dan berkongsi ilmu untuk semua orang... 

Siapa tak nak kan 24jam bersama anak-anak dan kita tetap ada gaji setiap bulan, dan gaji kita ni kita sendiri CIPTA .. .berapa kita nak tiap bulan kan... insyaallah... 

Para ibu yang nak seperti saya dan nak jaga anak-anak di rumah serta tetap bergaji sendiri... boleh terus cari saya dna join saya sebagai WAHM berjaya... dan dapat gelaran usahawan WANITA berkerjaya...

============================
--> Saya Lin Pengedar Shaklee Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin
 
Bersiaran secara langsung untuk anda yang berada di KULIM & BUKIT MERTAJAM
& Pos untuk Satu MALAYSIA serta BRUNEI juga...
==============================

Antara PRODUK SHAKLEE yang Sentiasa TERLARIS

Dalam banyak-banyak PRODUK di dalam Shaklee, antara yang terlaris dan mendapat permintaan tinggi adalah dalam Shaklee ni... kenapa begitu ramai peminat untuk produk ini.. anda akan ketahui bila dah merasai kelebihan dan manfaat produk ini..

Dan bukan saya seorang je yang dah amalkan dan merasai produk ini, tapi ramai orang dah merasainya. tapi baru 0.001% kot dalam Malaysia ni yang merasai kebaikan produk ini... 

esp shaklee
Haaa... bagi kami ianya bukan lagi satu kejutan... sebab bila masa PROMOSI produk ni je... ianya PASTI menjadi rebutan untuk semua peminat-peminat tegar minuman ini...

Walaupun tiada promosi ianya MASIH & TETAP menjadi pilihan utama kami dan anda juga sedari duku, kini dan selamanya....

Apakah yang TERLARISSSSS dan TERHANGATTT tu... ni diaaaa.... anda mesti tau la dari awal-awal lagi kan.... dan ianya PASTI adalah ESP SHAKLEE!!!

promosi shaklee

Dan untuk info seterusnya....

Untuk Manfaat ESP anda boleh klik sini dan 
Untuk Kebaikan ESP pun anda boleh klik sini ....

Rasanya tak perlulah panjang lebar kali ni... anda mesti akan "JATUH CINTA" bila dah merasai apa yang terbaik dan memberi manfaat untuk anda juga tau.... dan bagaimana nak dapatkan PRODUK ni? cari saya di sini untuk bantuan anda juga... FREE CONSULTANT saya utamakan-->

============================
--> Saya Lin Pengedar Shaklee Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin
Bersiaran secara langsung untuk anda yang berada di KULIM & BUKIT MERTAJAM
& Pos untuk Satu MALAYSIA serta BRUNEI juga...
==============================

Tuesday, 28 October 2014

Rahsia dalam beg tangan wanita

Seringkali saya cakap diri sendiri, wanita dan handbeg ni tak boleh di pisahkan, bagai isi dengan kuku tau..mau tak nye..lagi besar handbeg tu... lagi banyak la isinya bak kata mr.suami saya... haha...

Tapi betul, tambahan kalu bawa anak-anak kecil berjalan, mau segala isi barang ada dalam handbeg.. tapi saya tak la... sebab sediakan khas untuk barang anak-anak di beg khas mereka..
shaklee kulim

Dan antara isi kadungan dalam beg tangan saya atau rahsia dalam beg tangan wanita..kebanyakkannya....

shaklee kulim

Ni antara RAHSIA sebenar dalam beg tangan saya... segala mak nenek saya input dalam ni..selagi muat..haha... bak kat suami saya..selagi muat.semua di masukkan.. lagi besar beg tangan tu..lagi besar la muatannya...

shaklee kulim
Perkara terpenting lagi ynag perlu dan wajib ada dalam beg tangan saya... ni la dia.. peralatan simple untuk wanita.. bedak powder, lipstik no more lain2 la... simple dan cepat lepas solat tepek-tepek sikit..suami pun tak la tunggu lelama dalam kereta bersama anak-anak.. haha

esp shaklee kulim

Haaa..sebagai Pengedar Sah Shaklee Anda.. antara yang WAJIB ada dalam beg tangan saya... orang tanya mudah je.. bagi ni untuk mereka dapat info dan bila berminat boleh terus cari dan layari blog saya juga... 

Alhamdulillah...setiap wanita punyai rahsia tersendiri dalam beg tangan mereka... ni la rahsia beg tangan saya selama ini... beg besar..lagi banyak isi nya.. tu tak lagi letak bukuk motivasi dan buku nota serta calculator saya tu... sebab baru saya asingkan dalam beg khas lain pula.... 

Kenkawan dan wanita di luar sana... kongsikan jum rahsia dlaam beg tangan anda pula... kadang tu suami complain .. apa isi dalam beg tangan ni..batu ka apa.. hahahahaha.. saya senyum je..

Berkenalan kita dalam dunia blogger dan alam maya dan kedai alam maya saya yang sentiasa on 24jam!

============================
--> Saya Lin Pengedar Shaklee Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin
Bersiaran secara langsung untuk anda yang berada di KULIM & BUKIT MERTAJAM
& Pos untuk Satu MALAYSIA serta BRUNEI juga...
==============================

Testimonial :- Set KECANTIKAN Budget Shaklee kini yang TERLARIS!

Ramai yang nak kelihatan cantik dan cerah berseri setiap hari, sebab tu pentingnya penjagaan dalaman terlebih dahulu sebelum nak bersolek tebal-tebal setiap hari dan ianya pasti membuang masa dengan make-up tebal-tebal ni semua... kan lebih cepat bila bermake-up ala kadar dan cantik berseri secara semulajadi...

Macam kes ni... 
esp shaklee
Dapatkan TIPS kecantikan secara semulajadi
 Testimonial #1 (Kecantikan terserlah bersama ESP + Vitamin E Shaklee) --> Pilihan anda?
 Testimonial #2 (Pengguna tegar PRODUK yang tengah laris di pasaran sedari dulu hingga kini)--> Pilihan anda?

Testimonial #3 (Perubahan yang jelas lagi nyata untuk pengguna set D-> B-complex, Vita-C, ESP juga GLA Complex) ini untuk kesan yang optimum dan pilihan anda?


Dan anda pasti rasa seronok bila KECANTIKAN anda TERSERLAH tanpa menggunakan alat soleh yang mahal-mahal dna membuang masa...tambahan pula bagi yang muslim ni..nak solat 5 waktu tak perlu dah rasa buang masa yang lama sebab MAKE-UP yang tebal semata-mata untuk kelihatan cantik dengan alat solek.. tapi bila dah tanggal dan cuci semua.. kulit jadi kusam dan tak berseri.. pucat... oh NO!!!! pasti tu dah membazir kan... 

Perubahan ini terserlah dari anda untuk lebih jimat dan secara tak langsung penjagaan kesihatan juga lebih baik...

Dan juga SET KECANTIKAN antara yang TERLARIS kini dan ianya pasti  tak akan mengecewakan anda bila memulakan hari anda dengan pengambilan secara konsisten
esp dan vitmain c shaklee
Take NOTED tau..Kecantikan dan kesihatan akan seiring bersama anda bila anda sentiasa konsisten dan amalkan cara hidup sihat secara semulajadi kan lebih baik.. Tak perlu risau dah...

Dapatkan bersama jadual dan bimbingan untuk anda secara percuma dan berterusan untuk anda kini di
============================
--> Saya Lin Pengedar Shaklee Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin
 
Bersiaran secara langsung untuk anda yang berada di KULIM & BUKIT MERTAJAM
& Pos untuk Satu MALAYSIA serta BRUNEI juga...
==============================



Monday, 27 October 2014

Benarkah Minum ESP Shaklee Ini Boleh MENGEMUKKAN!!!

Siapa yang minum ESP Shaklee ni akan gemuk? Ramai kenkawan bertanya, betul ke minum produk ni akan menyebabkan badan naik pula? saya nak kurus nak turunkan berat badan dan nak cantik berseri. Tapi kalu dah mengemukkan, bagaimana pula saya nak kurus dan cantik berseri?

Ada tak yang sering bertanya persoalan macam ni? Betul ke ESP ni kalu kita minum badan boleh naik dan berat badan bertambah? takut la nak minum nanti saya gemuk.. bukan pula kurus....

Haa ni kalu korang minum dan dapat pengedar yang tak guide korang... memang confirm la korang akan rasa macam ni... Tapi kalu korang beli secara berhemah dan pada SID yang bertanggungjawab terhadap apa yang anda amalkan.. pasti korang tak akan rasa dan tak akan ada persoalan sebegini dah....

Sebenarnya ESP SHAKLEE ni TAK AKAN MENYEBABKAN anda rasa gemuk ke.. badan rasa naik ke... SALAH tu!!! 

Produk ni... FREE LAKTOSA dan KOLESTEROL... amcam pula boleh mengemukkan!


Sebab tu PENTING untuk kita kenali dan ketahui apa yang kita amalkan... JANGAN nak terus salahkan produk kalu anda dah rasa gemuk atau tak berkesan... sebabnya PENTING untuk kita tahu akan badna kita, dan apa yang penting DETOX seharian anda berjalan dengan baik dan lancar, barulah apa ynag kita amalkan CEPAT kesannya!!!

Ketahui MANFAAT ESP & KELEBIHAN ESP --> klik sini

Jadi nak CANTIK, KURUS dan SIHAT semuanya pasti anda miliki.. Saya yang sentiasa membantu anda untuk anda rasai apa yang saya rasai selama ini juga...
============================
--> Saya Lin Pengedar Shaklee Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin
 
Bersiaran secara langsung untuk anda yang berada di KULIM & BUKIT MERTAJAM
& Pos untuk Satu MALAYSIA serta BRUNEI juga...
==============================

Sunday, 26 October 2014

Testimonial :- Dulu Muka BERJERAWAT Tapi Sekarang BERSERI-SERI

Masalah kulit wajah terutamanya yang berminyak dan berjerawat ni seberarnya bukan punca besarnya adalah dari alat solek, tetapi sebenarnya berpunca dari masalah dalaman kita.

Kenapa saya katakan dalaman, sebabnya apa kita mana akan di cerna dalam usus kita dan usus kita ni sebenarnya "MAIN UTAMA" dalam tubuh badan kita, sebab tu muka berminyak, berjerawat, berjeragat, hitam tak berseri, kusam, tak cantik... semuanya adalah melambangkan usus kita tak sihat... 

Dengan penjagaan dalaman kita serta usus yang bersih..pasti anda juga akan alami kesan yang sangat baik seperti ini --> 

Testimonial #1
testimonial awet muda bersama shaklee
 Testimonial #2
set kecantikan shaklee

Testimonial #3
esp shaklee
Testimonial #4
set kurus shaklee

Berbezakan sedari muka berjerawat kini dah berseri-seri malah sangat membawa kepada mudah remaja lagi... Testimonial ni bukan setakat 4 je tau..tapi banyakkk lagi... kesan daripada penjagaan dalaman terlebih dahulu baru kecantikan di luaran... 

Anda boleh bezakan diri anda sediri sedari sekarang dan selepas menggunankan SET KECANTIKAN Shaklee bersama kami...

Antara SET KECANTIKAN ni anda boleh amalkan mengikut budget anda juga.... 
  • ESP Shaklee
  • Vitamin C SR
  • Vitamin E
  • B-Complex
  • Alfalfa
  • Collagen Powder
  • Vivix
Dan mungkin anda perlukan bantuan untuk penyelesaian masalah anda? cari je saya di sini untuk bantuan anda dan penyelesaian masalah anda kini terjawab-->
============================
--> Saya Lin Pengedar Shaklee Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin
 
Bersiaran secara langsung untuk anda yang berada di KULIM & BUKIT MERTAJAM
& Pos untuk Satu MALAYSIA serta BRUNEI juga...
==============================


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...