Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Saturday, 6 December 2014

Penangan PROMOSI GEGAR Bulan Disember 2014 - YES -

Ramai yang bertanya, biar betul penangan promosi gegar bulan disember 2014 ni kak...  penutup tahun ni dengan double promosi yang sangat hebat.. gabungan yang sangat mantap.. dan rugi la kalu tak grab bulan ni, sudah la jimat ada less lagi 5% kalu beli dua pack... 

Ni dia kalu anda semua tak percaya.. OFFER untuk BELI 6 FREE 1 & Beli 2 DAPAT 5% LESS lagi.

promosi gegar shaklee
Kenapa ramai yang teruja dengan promosi bulan ni?


Terbaik bukan je untuk anda..tapi semua gologan usia boleh amalkannya.. untuk kesihatan, kecantikan, kesuburan, keremajaan, kulit cantik, awet muda lagi....
Dan gabungan VITAMIN C & VITAMIN E sangat-sangat mendapat permintaan tinggi untuk

  •  Membantu menghilangkan jeragat & parut jerawat
  • Menstabilkan ketidakseimbangan hormon
  • Tidak menyebabkan kulit mengelupas atau terasa bahang panas pada muka
  •  Hasilnya kulit akan lebih BERSIH, GEBU, LICIN dan BERSERI-SERI dengan Wajah CERAH SEKATA tanpa membuatkan kulit anda mengelupas atau pun pedih..sebaliknya membuatkan kulit kita glowing dan sangat awet muda...  
  •  
  •  
Sebab tu, kami syorkan pembelian berkembar untuk anda, sebab anda boleh amalkan ianya selamat 1 tahun, bukan kan anda dah JIMAT besar untuk set kecantikan anda sedari bulan ni.. Bulan hadapan pasti segalanya banyak perubahan... nak lebih jimat. sila terus dapatkan di bulan ni.. 

SPECIAL untuk anda terus sedari sekarang...

=====================================
 Cari saya di sini untuk CLAIM OFFER anda dan
Cari saya di sini untuk kita sama-sama lakukan "transformasi".
  --> Pengedar Shaklee Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
 
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin

No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...