Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Wednesday, 31 December 2014

Alhamdulillah, Terima Kasih Ya Allah...

Hari ni seharian saya tak on blog apatah lagi blog walking.. oh no... tak boleh jadi ni... jap lagi saya blogwalking dan kacau kawan-kawan blog saya semua ek...

pengedar shaklee kulim

Sebab hari ni adalah HARI CLOSING kami semua... Shaklee CLOSING... semua pakat-pakat sibuk dengan pencapaian dna slaing membantu sesama kami dalam team kami.. .dan team saya dah tentu-tentu semua pakat nak FREEDOM MONEY dan nak lebih income bermula JANUARY 2015....

Alhamdulillah.. selagi kita berusaha selagi itu ALLAH S.W.T akan sentiasa tolong kita... saya percaya..Allah bersama-sama dengan orang yang tak pernah kenal putus asa dan tak pernah kenal erti berALASAN dan KALAU-KALAU ni..

Nak senang tak perlu susahkan diri.. tapi buatlah yang terbiak kepada ALLAH.. jaga ALLAh.. ALLAH pasti menjaga kita... insyaallah...

Lagi beberapa minit untuk closing bulan ni.. terahkir di bulan DISEMBER 2014.. semoga bertemu lagi di hari baru dan tahun baru untuk semua.... 

Alhamdulillah.. penutup bulan yang memberi 1001 makna untuk kita semua... 

Jika anda perlukan sebarang konsultasi berkenaan produk Shaklee / menjana pendapatan dengan Shaklee/ menjadi ahli Shaklee / bekerja dari rumah, anda boleh hubungi saya Puan Lina (017-5836865) Pengedar Shaklee Kulim dan Bukit Mertajam & 1 Malaysia.

4 comments:

  1. Assalamualaikum Lina

    SELAMAT TAHUN BARU 2015

    Bersama-sama lah kita mendoakan kesejahteraan dan kemakmuran bagi seluruh negara dan seluruh dunia. Semoga 2015 ini akan menjanjikan kebahagiaan untuk semua... amin...

    ReplyDelete
  2. setuju tu sis...segala2 nya serahkan kepada Nya

    ReplyDelete
  3. Selamat tahun baru, semoga kita bersama-sama mencapai apa yang di hajatkan...

    ReplyDelete
  4. Terima kasih semua.. memberi sokongan kepada mommylina..semoga kita terus memberi dan mengutamakan DIA.. baru yang lain2 kan... amin...

    ReplyDelete

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...