Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Saturday, 11 October 2014

Tips atau Petua untuk merancang kehamilan dan nak cepat hamil

Bila dah masuk alam perkahwinan, apa yang paling di nanti oleh semua pasangna pengantin baru ni pasti tak bukan adalah ANAK!!!! betul tak?  sebab anak ni adalah penyeri rumahtangga tau.. Nak dapatkan tips/ petua untuk merancang kehamilan atau nak cepat hamil tak?

gla shaklee

Salah satu tips/ petua adalah GLA COMPLEX SHAKLEE... kenapa? sejak menjak popular pula botol kecil tapi berbisa ni tau.... dan kini ramai pula yang mencari-cari si botol kecil ni...

Bagaimana PRODUK ini membantu anda untuk cepat hamil?

GLA (Gamma Linolenic Acid) menurunkan kolesterol dan ia membantu melegakan sindrom pra haid (PMS) seperti senggugut, dan membantu meningkatkan lendir servik yang berkualiti untuk kesuburan. Ia juga membantu dalam melegakan kesakitan dan kekejangan kerana ianya ditukarkan kepada prostagdalin E1.

Bagaimana produk ini membantu dalam PMS (senggugut)?

Ini kerana, apabila seseorang mengalami senggugut, ia melibatkan kekejangan pada otot dalam rahim dan sekitarnya. Menurut kajian, keadaan ini berlaku apabila tubuh seseorang kekurangan produk ini tadi. Jadi sebagai memenuhi GLA yang kurang tadi, pengambilan yang konsisten adalah PERLU.

Bagaimana GLA Complex membantu untuk cepat hamil? ia juga membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur. Perasan tak sebulan sekali seorang wanita akan mengeluarkan cecair yang sebegitu, yakni sewaktu subur. NAmun, tak semua orang mendapati cecair yang dihasilkannya sebegitu ‘subur’.

Jadi, puan-puan yang masih belum dikurniakan rezekia anak, cuba periksa cecair serviks anda. Kalau cecair tu tebal, kecoklatan, kering… itu petanda kurang baik sebab ia boleh menghalang persenyawaan.

Di sinilah fungsi produk ini yang mana untuk membantu dalam "penghasilan cecair" yang melambangkan kesuburan ini, yang membantu sperma untuk berenang ke uterus, terus ke tiub falopio untuk bersenyawa dengan sel ovum.

Bukan itu saja, cecair ini juga membantu sperma untuk terus hidup dalam tiub falopio sehingga 5 hari. Jadi, kalau tak ‘kena’ hari subur pun masih ada can sebab sperma masih ada di situ sampai hari ke-5

Jadi, penting ya puan2 untuk mengenali ‘cecair kesuburan’ kita ni...

Dan bagi yang pernah hamil, tapi gugur.. anda juga di sarankan mengamalkan GLA Shaklee ni beserta ESP Shaklee untuk membaiki hormon dalaman serta menguatkan rahim semula... 

JANGAN PANDANG MUDAH akan masalah kesuburan ni.. kadangkala ianya punca penceraian yang semakin meningkat pada masa kini....

eps shaklee dan gla shaklee
Apa pun usaha anda .. yang penting adalah keyakinan dan usaha.. tanpa dua ni, mungkin boleh berlaku penceraian ataupun berbalahan antara suami dan isteri, dan suami.. PLEASE TAKE ALERT too.. JANGAN salahkan isteri seorang je.. persenyewaan tak akan berlaku bila tiadanya mr.sperm dari suami tau.... semoga ini sedikit sebanyak menbantu anda pasangna yang sedang berbahagia.... boleh cari saya di sini untuk bantuan anda... call/sms/ whatsapp sangat di alu-alukan... 

============================
--> Saya Lin Pengedar Shaklee Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
COD di kawasan KULIM & Bukit Mertajam | Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin |
==============================
Nak cepat tindakan anda? Terus je klik ikon "ORDER NOW" kat bawah ni...Shaklee akan terus pos untuk anda bila dan anda boleh tunggu kat rumah je.. consultant jangan risau.. saya akan follow-up uols...
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=4bd5096853abc791756085adf90dfe7f

No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...