Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Monday, 13 October 2014

Kemeriahan Shaklee :- Keluarga besar kami di Shaklee dan keriangan kami semua...

Alhamdulillah...entry seterusnya yang saya nak kongsikan kat uols semua ada yang paling menarik.. yang mana kemeriahan kami bukan je untuk berniaga, malah kami boleh menambah ilmu pengetahuan selain belajar dan hadiri kelas secara maya (online).

Tapi kami juga membina ukhwah kami secara menghadiri kelas nutrisi, penghargaan untuk apa yang kami usahakan juga perjumpaan dari mento-mentor kami yang sangat hebat serta terapi kami bukan sahaja untuk tambah ilmu dalam bidang kami di dunia ni..tapi yang paling best juga adalah untuk amalan akhirat kami dan pasti anda juga tak lama lagi bersama saya dan rakan-rakan kita semua.. insyaallah....

shaklee event
Memasing dengan gaya tersendiri lepas event dan penghargaan sepanjang tahun (masa ni event NC Shaklee 2013) sangat meriah dan kami saling kenal buat pertama kalinya selepas ber SHAKLEE..)

shaklee event
Sempat bergambar bersama-sama team HEBAT Shaklee group dan mentor-mentor hebat juga...group

shaklee penang branch
Event Shaklee.. Sambutan Raya Shaklee 2014.. masa ni kosong lagi..sebab semua tengah emnikmati hidangan di ruangan makan... ^___^

majlis raya di branch penang shaklee
Kemeriahan kami tersan sunyi bila tak membawa ni anak-anak kecil untuk sertai kami ke mana sahaja kami pergi...

shaklee team
Ni majlis ilmu tentang dunia dan akhirat... Jangan tak tau,..kami bukan berniaga biasa-2 tapi kami berniaga ynag LUAR BIASA tau.. ni baru je masa 11hb 10 2014

seminar shaklee

ilmu shaklee
Antara majlis ilmu kami secara maya... melalui webinar dan berforum...

Ni antara kemeriahan atau event yang saya berpeluang menghadiri adalah NC (National Conference 2013) yang mana penghargaan kami semua, bengkel nutrisi, bengkel untuk pengedar baru, majlis jamuan raya yagn mana di buat di semua branch dan hq.. dan yang pasti saya di branch Penang... dan sesi touch to touch dari mentor-mentor hebat kami tak kira di pelusuk mana pun mereka.. mereka sedia menyediakan dan menyajikan kami dengan ilmu-ilmu yang sangat memberi kami kesedaran untuk kami kongsikan pada semua, dan juga tambahan untuk kami up kan diri untuk bekalan di akhirat kelak.. Alhamdulillah...

Yang pasti kami berniaga dengan ilmu.. bukan berniaga secara touch n go.... hye-hye... bye-bye tau... Tapi kami touch --> consultant --> hai dan seterusnya coaching... secara berpanjangan... dan ilmu-ilmu ni bukan hanya untuk berniaga semata-mata.. tapi menyedarkan kami tentang kepentingan ilmu berkongsi ynag sangat memberi manfaat untuk semua dunia dan akhirat... 
============================
--> Saya Lin Pengedar Shaklee Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin
Bersiaran secara langsung untuk anda yang berada di KULIM & BUKIT MERTAJAM
& Pos untuk Satu MALAYSIA serta BRUNEI juga...
==============================
yang baik datang dariNya..segala kesilapan dan kekhilafan datangnya dari saya sendiri...

No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...