Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Thursday, 25 September 2014

Tips nak jaga kecantikan wajah dan hilangkan masalah kulit wajah anda!

Anda yang bertanya... mommy bagaimana nak penjagaan muka dan kulit kita ni.. bagi la tips nak jaga kecantikan wajah dan hilangkan masalah kulit wajah ni... dan yang paling best, ramai yang tanya macam mana nak hilangkan parut stretch mark, parut jerawat, dan segala mcm parut yang lain lagi...



Okey jom saya katakan ni bukan RAHSIA lagi.. sebab tak perlu nak rahsia-rahsia la ye.Saya terus kongsikan dengan anda semua penjagaan kulit wajah kita ni senang sangat tau... Kalu anda nak tau.. badan kita ni perlu penjagaan dalaman.. maka penyelesaian untuk masalah luaran anda pasti terjawab.. Cara saya?


1. ESP Shaklee yang mana Protein adalah makanan sel. Sel sihat, tisu jadi sihat, organ sihat, sistem sihat..kulit pasti jadi cantik, berseri... dan penyelesaian segala masalah anda di wajah turut hilang..

2. Vitamin C & Vitamin E yang mana tinggi antioksidan, awet muda, pulihkan kerosakan sel kulit, bantu hilangkan jeragat, jerawat dan paling seronok bantu juga serahkan wajah secara semulajadi

3. B-Complex juga membantu pulihkan kerosakan sel kulit. Gabungan TERBAIK adalah dengan Vitamin C

Dan SILA konsisten 21 hari dan keatas, sebab "skin renewal" berlaku dalam tempoh tu. So, jangan culas ye semua.. Bersiap sedia alamai perubahan anda secara semulajadi tanpa menyakitkan sedikit pun kulit wajah anda!!!! 


esp shaklee

Ini cara saya dan anda juga .. SEKARANG tiada lagi masalah kulit wajah anda.. disini bermula perubahan anda secara semulajadi untuk menjaga kesihatan dan kecantikan.... Dapatkan sekali jadual pengambilan serta konsultasi untuk anda dari saya untuk anda...


=============================
Salam sayang untuk semua 
--> Saya Lin |  Pengedar Shaklee Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin
==============================
yang baik datang dariNya..segala kesilapan dan kekhilafan datangnya dari saya sendiri... 


No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...