Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Monday, 1 September 2014

Testimonial :- Ruginya tak amalkan GLA Shaklee ni sedari awal

Untuk pembaca dan pengunjung setia blog mommylina.. terima kasih atas sokongan kalian.. Hari ni nak kongsikan testimonial pengguna, dna nak gtau kornag semua ruginya tak amalkan GLA Shaklee ni sedari awal tau.. Sila jelesss ye... dan rugi tau anda tak grab dan membeli sempena PROMOSI bulan lepas...

testimonial vitamin shaklee

Kalu anda rasa puas hati tak? tu baru kesan dari GLA Complex... belum lagi dari Vitamin E, Vitamin C dan ESP... tambah-tambah lagi Vivix dan Collagen... lagiii extra awesome tau...

Sebotol GLA Complex ni dengan pelbagai manfaat selain untuk normalkan period.. dapat extra lagi..yang paling best... KURUWS tuuu... tak percaya??? Jom anda amalkan dan anda rasai sendiri...

Apa itu GLA COMPLEX Shaklee?
GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.
Gla Complex ni kalu kena gaya lagi sangattt bagus untuk kulit tau... sebab dalam Gla Complex ni ada extra Vitamin E dan seed oil... yang mana sangat baik untuk kulit... dan.. yang bestnya ada omega-6 ..haaa kat sini yang membantu anda bakar segala lelemak dalam badan anda tu....

Sebab tu saya sangattt suka kongsikan banyak kebaikan dari vitamin ni... dan anda percaya tak..bukan satu je fungsi setiap vitamin dari Shaklee ni tau.. .Tapi banyaaakkk sangat extra ynag akan anda perolehi...

Nanti kita share lagi entry2 best tau.... Sila jeles bagi anda ynag belum amalkan lagi produk2 Shaklee ni... Untuk terus mencuba... anda boleh cari saya kat sini...

=============================
Salam sayang untuk semua 
--> Saya Lin | Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin
==============================
yang baik datang dariNya..segala kesilapan dan kekhilafan datangnya dari saya sendiri... 

No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...