Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Monday, 1 September 2014

Testimonial :- Perubahan yang baik hasil kebaikan dan manfaat dari Mealshake Shaklee

Alhamdulillah...

Kali ni berpueluang untuk berkongsi lagi apa yang terbaik untuk anak-anak kita, untuk kesihatna seisi keluarga, terutamanya anak-anak kita sekarang yang sedari pagi ke Sekolah hingga ke petang.. betul tak..kenkadang tu rasa kesian tgk anak-anak kecil denga usung beg berat-berat sedari pagi hingga ke petang.. mau naik penat langsung keletihan bila waktu malam... Apa tah lagi utnuk kesihatan mereka dan fokus mereka dalam pembelajaran seharian mereka...



Bagaimana kita sebagai ibu dan ayah nak berikan sesuatu yang terbaik untuk anak-anak kita sebagai pelaburan kita untuk masa depan mereka.. Ye la pembelajaran anak-anak sedari sekolah rendah pun sekarang dah boleh tahan menguji minda.. kalah kita dulu masa zaman kanak-kanak...



#Testimonial MEALSHKAE
Puan. Mardziah Bidin
alhamdulillah..anak sy baru start consume mealshake n omega guard since 30.12.11..
b4 amik shaklee

Jun 2011 = 12.8kg
November 2011 = 13kg
1 dec 2011 = 13.1kg

after ..
1 jan 2012 = 13.3kg
26 jan 2012 = 14.1kg


Testimonial #2
Masalah anaknye asma dan kurang selera mkn
Saya teruskan bagi Mealshake, masuk hari ke-3 Irfan dah tak demam and batuk2 asthma dia terus hilang. Irfan kembali aktif (actually aktif lagi dr biasa..hehe..) dan makan pun nak sahaja. If not, kalau dulu kena asthma attack, dah baik pun taknak makan, minum susu je. Risau Ummi tau - Pn Lia


Testimonial #3
Masalah anak sembelit.
Salam
Ingat tak cerita sy pasal Akif yang sembelit?
Lepas diintroduce meal shake,sy sgt2 nk try tuk Akif.since dalam tu ade fiber, jd boleh tlg melawaskan perut budak kecik ni.jd sy pon try,alhamdulillah,smggu lepas cuba,dh nmpak beza dia.tiap2 hr buang air besar.n bowel movement pon smooth je,perut dh x buncit (hehe,kl buncit pon sbb minum air byk). N 7oz tu mcm xckup je,sbb die suka dgn rasa vanilla meal shake tu , Sy pulak,dulu nk minum susu punye lah susah.bila tmbah meal shake,segelas tu senafas je boleh minum,(hehe..exegerate).sedaap!thanks,nnti nk beli,buat bekal puasa ~ Pn Husni~


Testimonial #4
Masalah Selera Makan






Sebenarnya banyak lagi nak kongsikan... tapi keterujaan saya ni kat sini dulu, nanti terlebih-lebih pula... saya suka berkongsi kebaikan yang saya dan anak-anak serta keluarga rasai bersama.. Sebab saya nak meringankan sedikit masalah para ibu dan ayah juga.. yela kan, seharian kat tempat kerja.. bertambah pula anak dengan ragam tak nak makan.. tapi buat perangaiii je.. mau letih ibu dan ayah kan...

Semoga perkongsian saya ni dapat membantu kita semua... Insyaallah.. kita buat pelaburan untuk zuriat kita, dan kita nak lihat anak-anak kita berjaya dewasa kelak mereka dengan kerja yang sangat baik.. dan penuhi keperluan dunia dan akhirat ... insyaallah...

==========================================
==========================================

=============================
Salam sayang untuk semua 
--> Saya Lin | Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin
==============================
yang baik datang dariNya..segala kesilapan dan kekhilafan datangnya dari saya sendiri...  

No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...