Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Tuesday, 9 September 2014

Testimonial :- Lagi.... kehebatan dari sebotol kecil ni

Masih tak habis-habis tau nak share tentang kebaikan dan kehebatan dari sebotol kecil ni.. Apa dia? nak kenali dan jatuh cinta dengan produk Shaklee... rasai dan jatuh cinta akan kehebatan dari setiap produk.. terutamanya GLA Complex ni yang terus menjadi panas sebab kelebihan dan keberkesanan serta membantu utnuk mereka lebih sihat dan lebih cantikk kdan lebih capai impian bersama suami isteri....

Apa tu GLA Complex?

GLA Complex Shaklee menggabungkan khasiat minyak borej, yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linoleik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.

Ia mencergaskan tubuh dan membantu anda berasa lebih selesa semasa haid: Asid gamma linolenik telah lama digunakan secara tradisional untuk melegakan kesakitan semasa haid, sakit kepala, menormalkan semula kitaran haid dan melegakan simptom-simptom menopaus.


Lagi testimonial dari para wanita hebat dan terus hebat?? teruskan membaca tau...

gla shaklee
Testimonial #1 ~Kulit cantik & awet muda~
testimonial gla complex shaklee
Testimonial #2 ~ Period pain dan GLA Complex

kebaikan gla complex shaklee
Testimonial #3 ~ Menopos lambat dan kekal muda~

testimonial shaklee
Testimonial #4 ~ Period kembali normal
Alhamdulillah... ni perkongsian HEBAT dari wanita-wanita + isteri-isteri hebat tau... Tapi GLA Complex BUKAN sahaja untuk WANITA tau... Ramai yang bersalahanggapan bahawa GLA hanyalah untuk wanita. Sebenarnya supplement GLA asid linoleik yang sama penting seperti asid amino tidak boleh dihasilkan oleh tubuh manusia, ianya hanya diperolehi dari makanan. Sangat penting untuk kanak-kanak usia 7 tahun dan ke atas (potong gel lembut dan campurkan isinya dengna makanan), remaja, dewasa, lelaki, dna juga selepas menopaus dan andropause (menopaus lelaki) ~ opss...lelaki pun ada istilah menopaus tauaaa....

Perkongsian ni agar membantu lebih ramai lagi untuk menjaga kesihatan dan mengetahu pentingnya makanan tambahan dalam pengambilan pemakanan kita seharian.... Rugiiii kalu tak amalkan GLA COMPLEX SHAKLEE ni sedari SEKARANG!... anda nak dapatkan sebotol kecil yang HEBAT ni? cari saya kat sini.

=============================
Salam sayang untuk semua 
--> Saya Lin | Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang masalah anda dan produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin
==============================
atau boleh terus ORDER kat gambar ORDER di bawah!
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=9d50bcc2d13c9160fcf2a3fd160252a6


1 comment:

  1. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari Segmen Giveaway September by Karya Mahirah..done follow sini.. salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...