Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Tuesday, 9 September 2014

Testimonial GLA Complex untuk anda yang nak SIHAT & CANTIK!

Sebotol GLA Complex ni nampak je kecil kan? tapi ianya sangat-sangat banyak fungsi tau... mau lebih dari 5 juga fungsinya.. percaya tak?

kelebihan gla shaklee
 Gabungan dari Minyak Borej, Minyak Bunga Matahari dan Vitamin E

GLA Complex Shaklee menggabungkan khasiat minyak borej, yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linoleik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.

Ia mencergaskan tubuh dan membantu anda berasa lebih selesa semasa haid: Asid gamma linolenik telah lama digunakan secara tradisional untuk melegakan kesakitan semasa haid, sakit kepala, menormalkan semula kitaran haid dan melegakan simptom-simptom menopaus.*

Tidak mengandungi perisa atau pewarna tiruan, pemanis atau pengawet.
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Tidak boleh diambil oleh wanita hamil. TAPI sangat bagus untuk wanita yang sedang merancangan NAK HAMIL

Antara fungsi GLA Complex Shaklee adalah....
✿ Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
✿ Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
✿ Membantu dalam menangani menopus
✿ Menguatkan kuku dan rambut
✿ Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
✿ Membantu menangai ekzema
✿ Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
✿ Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
✿ Menguatkan imuniti tubuh
✿ Memperlahankan proses penuaan
✿ Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
✿ Mengawal kencing manis dan darah tinggi
✿ Mengawal kolesterol
✿ Untuk fungsi saraf

Kan..lebih dari 5 fungsi dari sebotol kecil GLA Complex ni kan...bukan untuk wanita atau remaja atau isteri je boleh amalkan tau... suami, lelaki pun boleh amalkan juga....

tips nak hamil dengan set hamil shaklee
Ni baru sebahagian fungsi GLA Comples dan testimonial dah gahhh hebat kan... bukan 1 je kesan dapat.. malah sangattt banyak..untuk normalkan period, extra kulit lembab dan cantikkk gitu tau... rugiii tak amalkan sedari sekarang....

Testimonial lain boleh je terus klik kat sini TESTIMONIAL GLA SHAKLEE

Untuk dapatkan sebotol atau lebih GLA Complex ni... boleh terus cari saya kat link di bawah atau terus je hubungi saya di hp saya tau...

=============================
Salam sayang untuk semua 
--> Saya Lin | Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang masalah anda dan produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin
==============================
atau terus klik gambar ORDER sekarang!
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=9d50bcc2d13c9160fcf2a3fd160252a6

No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...