Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Tuesday, 2 September 2014

Testimonail :- Cara nak turunkan berat badan dengan Set Kurus Shaklee?

Alhamdulillah, semakin ramai yang sangat-sangat mempercayai akan kebekesanan set yang di amalkan untuk turunkan berat badan. Dan bagaimana serta cara nak turunkan berat badan dengan Set Kurus Shaklee, serta antara yang popular juga adalah mengikut “on budget” anda…

Nak cepat boleh… tapi janji sihat dan selamat dan jangan lupa konsisten tau …

Ni antara testimonial SET KURUS Shaklee yang sangat berpuas hati...

cara kurus dengan set kurus shaklee

Sangat berkesan bila anda teruskan dengan senaman dan amalkan cara pemakanan yang sihat dan teratur.. Salah satunya jangan makan lewat malam... kan tu punca lemak tepu bersarang dalam badan kita...

Selainnya...





Baru seminggu dah turun 2kg? tu pun tak konsisten .. kalu konsisten??? boleh budget anda nak turun berapa kg yang anda mahukan ... TAPI kena kuat dan konsisten...

Dannnn ... saya sangat sukakan kelebihan pada setiap set dan produk Shaklee ni sebabnya...apa yang anda amalkan.. contohnya NAK KURUS... bila dah dapat berat badan ideal..TIADA KESAN SAMPINGAN tau... ramai yang dah puas hati dan sangattt "Jatuh Cinta" dengan apa yang mereka amalkan....

Anda mungkin nak kurus? nak cantikkan kulit wajah? nak kulit cerah berseri? dan banyakkk lagi laa produk Shaklee yang buat anda rsa, tak akan berpaling dah kat set-set atau jenama lainnnn... sebabnya Shaklee ni sangat BERKESAN | BERKUALITI dan SEMULAJADI...

Sini saya terangkan sedikit info dari SET KURUS Shaklee ni ye....

Antara sedikit fungsi untuk SET KURUS Shaklee Budget ini???

Cinch Tea Mix Energy :- Bagi tenaga dan kurang rasa lapar.. Ianya sangat berkesan bagi anda yang kerja kesana ke mari dan memerlukan sesuatu untuk berasa berteanga juga.

Lecithin :- Untuk BAKAR lelemak dalam badan, terutamanya bahagian perut.

Alfalfa :- Untuk proses detox dan pelawasan setiap kali lepas anda makan.

Herbalax
:- Untuk mencuci usus kita, atau detox usus yang mana punca utama segala makanan dan segala apa yang kita amalkan selama ni tersimpan dalam usus kita.. Untuk dapatkan kesan yang terbaik apa ynag kita amalkan...Kita perlulah mencuci usus terlebih dahulu baru penyerapan segala vitamin yang kita amalkan...

p/s :- Dapatkan pada PENGEDAR yang memberi anda FREE Consultation dan Cara pemakanan yang BETUL, baru la tak sia-sia usaha anda! Tak nak bexakan HARGA sahaja TAPI guide dan jadual pemakanan lengkap serta consultation anda tak dapat!!!

Saya memberikan anda JADUAL & Free Consultation selagi anda perlukan!

ヅ Jom amalkan hidup secara sihat jom ヅ


=============================
Salam sayang untuk semua 
--> Saya Lin | Kulim | 017-5836865 <-- 
Id Shaklee saya :- 867601
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin
==============================
yang baik datang dariNya..segala kesilapan dan kekhilafan datangnya dari saya sendiri... 




No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...