Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Saturday, 27 September 2014

Terdapat 6 khasiat PENTING dalam MEALSHAKE Shaklee untuk anak-anak dan keluarga

JANGAN amalkan untuk anak-anak anda kalu anda TAK NAK anak-anak anda sihat dan bijak selari dengan usia mereka...

mealshake shaklee
 Dan ramai juga yang bertanya, apa kelebihan dan khasiat MEALSHAKE Shaklee ni untuk anak-anak dan keluarga.. Bukankah  kalu anak-anak dah "gemuk", tembam tak perlu lagi MEALSHAKE ni yang ramai orang cakap untuk tambah dan bantu selera makan anak-anak...

Sebenarnya... adalah penting mengetahui khasiat Mealshake ini tau?

1. Kalori

Ada 120 kalori dalam Meal Shake Shaklee. Jika anda membuat ‘shake’ dengan susu rendah lemak, kalorinya sekitar 240 kalori. Jika anda mencampurkan mealshake dengan ‘whole milk’ anda akan mendapatkan kalori sekitar 330 kalori.

2.Lemak
Mealshake Shaklee hanya mengandungi 0.5 g lemak , sebelum ditambah susu.

3.Karbohidrat
Ada 23gm karbohidrat  dalam 1 / 4 cawan Mealshake. Untuk satu bahagian mengandungi 3gm serat. Ada 18gm gula dalam satu hidangan Mealshake. Apabila susu ditambah, tahap karbohidrat dan gula akan meningkat.

4.Protein
Untuk 1 / 4 cawan,  campuran Mealshake mengandungi 7gm protein. Selepas anda mencampurkannya dengan susu, kandungan protein akan meningkat secara signifikan. Dalam beberapa kes, akan berlipat ganda, bergantung pada jenis susu anda tambah.

5.Vitamin
 Mealshake mengandungi 12 vitamin penting. Untuk setiap satu hidangan, anda akan mendapatkan ,  25 peratus vitamin A, 30 peratus vitamin B6, 20 peratus vitamin B12, 30 peratus vitamin C, 10 peratus vitamin D, 35 peratus vitamin E, 30 peratus daripada thiamin, 10 peratus riboflavin, 35 peratus niacin, 35 peratus folat, biotin 35 peratus dan 30 peratus asid pantotenat.

6.Mineral
Ada 11 mineral penting yang ditemui dalam campuran Mealshake. Untuk satu hidangan, anda akan mendapat  20 peratus kalsium, 35 peratus daripada besi, 15 peratus daripada fosforus, 25 peratus daripada magnesium, 30 peratus zinc, 35 peratus daripada selenium, 35 peratus copper, 35 peratus manganese dan 35 peratus molibdenum. Satu bahagian juga mengandungi 80mg natrium dan 275mg kalium.
=========================================================
Sekarang ni, dah tahu pentingnya "multivitamin' ni untuk anak-anak... kenapa nak biarkan sahaja tanpa bertindak dengan memberikan pada simanja tersayang anda??? Anak-anak ni kan pelaburan untuk kita di masa akan datang... Tak kan nak "melabur" untuk kesihatan dan masa depan mereka pun kita masih nak berkira-2 bagai... .betul tak...

Insyaallah..saya tahu.. anda dan saya antara ibu dan ayah yang sangatt prihatin dan bijak untuk anak-anak kan.... TAHNIAH ibu dan ayah....

Jangan LUPA... PROMOSI ni HANYA sah sehingga 30 SEPTEMBER 2014 tau.. .lepas tu.. tka da offer ni dah.. .biasa PROMOSI SHAKLEE akan buat OFFER untuk BELI 6 FREE 1.. bulan ni hanya BELI 3 FREE 1 ..kan tu luar biasa.... kalu BELI 6 dah sah-sah dapat FREE 2 canister... JIMAT TERHEBAT kan....

=============================
Salam sayang untuk semua 
--> Saya Lin | Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin
==============================
yang baik datang dariNya..segala kesilapan dan kekhilafan datangnya dari saya sendiri...
 

No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...