Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Friday, 19 September 2014

Promosi Shaklee :- Kenapa perlunya penjagaan dalaman untuk kelihatan sihat dan awet muda?

Penting ke untuk penjagaan dalaman ni kalu nak cantik? kalu anda nak cantik dengan luaran dan make-up je teruskan..boleh.tapi bila tak da make-up segala tu.. mesti lain kan? tak kan la nak make-up setiap hari dan sampai berusia nak make-up je kan... kan bagus kalu kita buat penjagaan sedari dalaman dan sudah pasti luaran terserlah cantiknya bila dalaman dah cantik...

Sebab tu kalu ramai yang tanya.. Kenapa perlunya penjagaan dalaman untuk kelihatan sihat dan awet muda? saya jaya YA dan sebab badan kita nak pakai lama dengan izinNya.. betul tak?

Kalu nak yang mudah dan cepat kesannya dan sangattt mudah nak di amalkan saya suka dan syorkan yang ni... sebab seawal 21-90hari atau 8 minggu kesan yang anda rasa pasti awesome!!!!!

collagen powder shaklee

Kenapa SHAKLEE COLLAGEN POWDER?

Terbukti BEKESAN!!! ~ Shaklee RSS Collagen terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan. Selepas menggunakannya selama 8MINGGU!!!, hasil menunjukkan tekstur keseluruhan kulit menjadi lebih baik dan meningkat sebanyak 71% ... Sangat BERKESAN bukan???

Kalu anda nak untuk KULIT LEBIH SIHAT  & AWET MUDA? ~ Anda perlu mulakan kolegen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Ia juga di campurkan dengan 7 bahan utama seperti ekstrak bijih benih Camellia Japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang-kerangan, lactobacillus Acidophilus, Vitamin C dan Vitamin B yang memberikan pelbagai khasiat lagi... contohnya ;-
* Menyokong produksi kolagen untuk meningkatkan ketegangan, keanjalan dan kelembutan kulit.
* Mengecilkan liang pori-pori, kedutan dan garis-garis halus yang kelihatan
* Kulit lebih putih dan licin
* Menggalakkan kuku ynag kuat, rambut ynag tebal dan bersinar.
* Membantu menegang dan menganjalkan payudara.

Jadi anda masih menunggu masa tua baru nak mulakan penjagaan diri? atau terus ORDER sekarang untuk mulakan penjagaan sedari dalamam ini!!

Sempena SEPTEMBER bulan KEMERDEKAAN ini.. OFFER dari Shaklee unutk COLLAGEN POWDER ini anda BELI 6 DAPAT 7 KOTAK!!!!

Sekali penggunaan anda pasti merasai perubahan untuk diri anda!!! Jangan lepaskan PELUANG ini!

=============================
Salam sayang untuk semua | cari saya dan saya akan tolong anda!
--> Saya Lin | Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin
==============================
yang baik datang dariNya..segala kesilapan dan kekhilafan datangnya dari saya sendiri...
============================================

No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...