Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Friday, 19 September 2014

Nak rasa bertenaga dan turunkan berat badan anda?

Ohhh.. petang-petang macam ni korang pasti rasa mengantuk kan, tapi bagaimana untuk anda nak rasa bertenaga dan turunkan berat badan anda jgua dalam satu masa kalu petang-petang je nak tidur la.. patut petang macam ni cergas la kan... ni mengantuk pula.. ada ke patut...

Ok saya kongsikan sedikit info kat kornag yang buat anda bertenaga, tak mengantuk di petang hari..dan dalam masa sama bantu anda turunkan berat badan juga tau....

CINCH TEA MIX ENERGY!!! kenapa???

Korang...korang tau tak... dalam sekotak Cinch ni ada yang korang buat bertenaga dan juga kurssss...fuyoooo... kurus siapa tak nak kan.... antara yang buat anda rasa kenyangggg.. tka lalu la asyik makannnn jewww... adalah...sebab tea ni antara yang terbaikkk ;-


Tea eksotik putih, merah dan teh hijau Matcha (satu teh hijau bagi istiadat ulung Jepun) dituai dan dicampurkan dengan teliti bagi menghasilkan minuman yang LUAR BIASA untuk kita rasainya... dan yang pailing besttt korang tau??? ianya memberikan kita tenaga tambahan secara semulajadi dan rasa palingggg nyaman tau... kenapa anda rasai dan anda patut mencuba sekarang???

* Sebabnya Cinch ni selamat, penggalak tenaga semulajadi. Enak dinikmati ketikan panas mahupun sejukkk.

* Ditambah dengna Taurina ynag dikaji secara meluas dapat meningkatkan tenaga dan ketahanan badan.

* Pilihan terbaik untuk mengantikan manisan dan nescafe (bagi anda yg pengemar untuk tahan mengantuk kan) dan ini pasti mengekalkan kecerdasan tubuh kita...

* Bungkusan kecil dan mudah untuk di bawa kemana sahaja tau..ke tempat kerja mahupun travel anda!

Haa...bestkan... kecil-kecil pasti berkesan tau.. lagi best kalu kornag mix dengan madu atau PERFORMANCE DRINK.. lagiiii extra sedappp dan bertenagaaa ...

dan saya seronokkkk sangat bila si kawan ni dapat kesan yang baik walaupun kurang konsisten.. ni kurang konsisten.. dah TURUN 2KG dalam SEMINGGU!!! kalu konsisten lagiiii berapa KG agak2 nye kan...

Testimonial Shaklee


testimonial shaklee kurus

Anda menyahut CABARAN untuk KURUS!!! dan kekal bertenaga sentiasa dan semangat nak buat kerja walaupun dah petang! bosss lagiii suka kan..kan... Apa tunggu lagiiiiii ... Jom mulakan sesuatu yang BAIKKK hari INI!!!


=============================
Salam sayang untuk semua  | dan saya ceritakan serta bantu mana yang boleh..
--> Saya Lin | Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin
==============================
yang baik datang dariNya..segala kesilapan dan kekhilafan datangnya dari saya sendiri...
============================================
 Nak mudah klik je
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=cc7895156592259f3ca4d789cb629260
 

No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...