Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Monday, 22 September 2014

Masalah haid wanita dan masalah kesuburan

Wanita ni sangat istimewa Allah berikan, boleh rehat dari solat elama mana ia "tak suci", selama mana wanita dalam pantang selepas melahirkan zuriat dan macam-macam lagi la.. Tapi ada juga wanita yang mengalami masalah haid dan masalah kesuburan ni...

gla shaklee

Tapi ramai juga yang ambil mudah masalah ni.. terutamannya yang masih bujang dan belum berkahwin.. sebab fikirkan ianya tak memberi kesan.. apatah lagi yang mengalami masalah senguggut teruk period pain dan sebagainya...

Masalah ni kalu kita biarkan ianya memberi kesan pada anda bila di alam rumahtangga.. apatah lagi kini wanita bekerjaya ynag lambat kawin bukan sebab tiada jodoh.. tapi kerana sibuk dengan kerjaya sekarnag kan... dan ianya juga penyebab lewat dan sukar dapat zuriat...

Semasa remaja dulu saya juga alami masalah haid tak teratur, senguggut tu ada on dan off, tapi bila fikirkan masalah haid tak teratur dan merancang untuk masa depan, saya terus amalkan masa tu EPO kat farmasi.. masa tu tka kenal SHAKLEE lagi.. Rupanya dalam SHAKLEE ni ada satu botol kecil tapi super power dan semua ada dalam apa yang saya amalkan sebelum ni juga...

GLA COMPLEX SHAKLEE adalah penyelesaian masalah remaja ynag mengalami masalah period tka normal ni dan masalah senguggut juga...dan masalah kesuburan untuk para isteri yang sedang merancang untuk hamil ...

Kenapa GLA SHAKLEE? ~ Sebotol GLA Shaklee ni menggabungkan khasiat minyak borej, yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linoleik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.
Ia mencergaskan tubuh dan membantu anda berasa lebih selesa semasa haid: Asid gamma linolenik telah lama digunakan secara tradisional untuk melegakan kesakitan semasa haid, sakit kepala, menormalkan semula kitaran haid dan melegakan simptom-simptom menopaus.

GLA Shaklee ni juga di ekstrak dari borage @ borej ynag mengandungi lebih dari 2 kali ganda GLA dalam EPO tu tau... Dan BORAGE ini juga adalah 3 kali lebih dari segi bioavailabiliti dan 3 kali lebih BERKESAN dari EPO... Waa HEBAT tak?

Dan lagi.. setiap kapsul mengandungi lebih 300mg GLA yang mana ianya adalah sumber terbaik OMEGA-.

Kan... .Rugi tau kalu kawan-kawan tak amalkan sedari sekarang untuk vitamin yang super BERKESAN untuk diri kita WANITA diri mu amat berharga.... 

kelebihan gla shaklee

Anda sedang mengamalkan sesuatu yang lebih kurang GLAShaklee.. apa kata anda amalkan GLA SHAKLEE sedari hari ini!!!! Nak dapatkan VITAMIN TERBAIK ini? Cari saya kat sini

=============================
Salam sayang untuk semua | cari saya dan saya akan tolong anda!
--> Saya Lin | Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin
==============================
yang baik datang dariNya..segala kesilapan dan kekhilafan datangnya dari saya sendiri...
============================================
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=9d50bcc2d13c9160fcf2a3fd160252a6 
 

No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...