Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Thursday, 21 August 2014

Testmonial Shaklee :- Berjaya HAMIL bila berusaha dan yakin dengan vitamin Shaklee

Assalamualaikum... sungguh gembira bila dapat membantu kenkawan yang sedang dalam usaha untuk mendapatkan zuriat.

Apa yang kami kongsikan di sini adalah apa yang kami sarai juga.. setahun yang lepas..saya kongsikan ada yang berjaya hamil.. set yang popular masa tu saya syorkan adalah GLA COMPLEX, B-COMPLEX & ZINK COMPLEX ...

Setengah ada yang berjaya lepas amalkan hanya GLA COMPLEX .. tapi ni semua bergantung pada tahap kesuburan suami isteri.. dan suami isteri perlu ketahui waktu subur dan bila mana masa yang sesuai untuk bersama....

set kesuburan shaklee
Testimonial #1
Alhamdulillah... manis saat yang di nanti..dan kesabaran itu sungguh indah kan...

set kehamilan shaklee
Testimonial #2
Kesabaran setiap pasangna sememangnya di perlukan.. jangan suami salahkan isteri dan jangan sesekali isteri merasa tertekan hanya di sebabkan orang luar mengata "ko ni lambat betul pregnant" .... orang luar ni tak tahu yang semua pasangan impikan kehadiran cahaya mata setiap pasananga yang dah sah bernikah... mereka tahu mengata dan bertanya je..sedangkan dulu di awal perkahwinan pun mereka juga seperti apa yang anda lalui..betul tak...

Pedulikan kata-kata negative..angaplah ianya satu cabaran dan mematangkan anda bila tiba masanya Allah memberikan anda peluang untuk merasai alam kehamilan.. alam keibubapaan.. insyaallah....

Kita merancang segalanya..Dia yang amat mengetahui akan segalanya...amin....

=============================
Salam sayang untuk semua 
--> Saya Lin | Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang masalah anda dan produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin
==============================



No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...