Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Tuesday, 19 August 2014

Shaklee Promosi :- Kebahagian cinta hati bersama GLA Complex Shaklee

Sangat kurang yang mengetahui bahawa Gla Complex ni adalah "cinta hati' suami isteri. untuk Gla Complex ni bukan isteri..wanita dan remaja perempuan je tau boleh amalkan.. malah suami pun boleh amalkan untuk penjagaan kesihatan bersama...

GLA Complex Shaklee boleh diambil oleh sama ada lelaki mahu pun wanita. Ia amat berkesan dalam menangani masalah jerawat, mempunyai masalah dan amat membantu kaun wanita yang mengalami masalah menstrual, sindrom monopause, darah tinggi dan kencing manis.

Satu Kelebihan UTAMA vitamin GLA Complex Shaklee ini ialah kerana ia mengandungi vitamin E yang asli... kan vitamin E lebih di kenali bersama "Vitamin Cinta" .. ini juga adalah cinta hati suami isteri pengerat kasih sayang suami isteri tau...

1 dalam 2 kelebihan atau lebih lagi...

Sebab tu saya syorkan anda amalkan sedari sekarang... tak rugi dan tak kan sia-sia... kesihatan itu kan penting... betul tak?



Naaa.. kalu suami isteri yang baru kahwin tu lagi la saya syorkan... penambah kasih sayang dan tambah subur untuk cepat-cepat dapat zuriat tanda kasih sayang setelah sekian lama bercinta..betul tak? 
Dan yang isteri-isteri... jangna lupa..amalakn juga..untuk masa depan tauuuu....

Suami pasti tertawannnnn... (ini kes untuk yang dah berkahwin tau) bagi yang single-mingle tu.. bujang lagiiii... amalkan untuk kesihatan... remaja perempuan.. sila amalkan untuk elak senguggut atau period un-normal ye... jangan lebih-lebih..pukkk nanti dari saya dan DIA... gurauuuu juga naaa.... 

=============================
Salam sayang untuk semua 
--> Saya Lin | Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang masalah anda dan produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin
==============================

No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...