Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Tuesday, 19 August 2014

Kehamilan Dan Zuriat :- Tingkatkan kesuburan bersama suami isteri

Cepat atau lambat untuk mendapat "anugerah" dariNya hanya Dia yang mengetahui. kita sebagai hambanya hanya perlu berusaha dan merancang segalanya, Tapi hebat mana pun perancangan kita, dia ynag maha mengetahui segalanya...

Kat sini saya kongsikan pengalaman saya bersama kawan-kawan yang lain, yang mana berjaya hamil setelah sekian lama menanti dengna penuh kesabaran. Apa yang seronok ni, sahabat dna hamba Allah ni menanti 12 tahun untuk "anugerah" ini... Alhamdulillah... setelah 1 tahun 8 bulan berusaha dan tetap komitmen dan tak pernah sekali pun mengeluh dengan apa yang dia dan suami usahakan untuk merasai alam keibubapaan...

esp shaklee

Ni antara SET KESUBURAN untuk pasangan HOT seperti anda ynag sedang merancang untuk hamil dna menjaga kesihatan bersama...

Antara sedikit info dan kebaikan setiap vitamin ni saya ceritakan sedikit ye... pepanjang nanti korang pening pula kan.. betul tak?

1/ Esp Shaklee
* Energizing Soy Protein adalah salah satu yang non-gmo dan 100% membantu menguatkan rahim dan bantu kesuburan dalam masa sama memberi tenaga, menyuburkan kesihatan kulit, rambut, kuku dan otot juga.extra dapat kulit cantik, berseri, gebus dan anjal tau...

2/ Vitamin E 
* Membantu meninkatkan keintiman suami isteri (Vitamin Cinta), membantu melawan penuaan pra-matang pada kulit terutamannya kulit wajah... Selain dapat untuk kesuburan juga ...best kan dapat anti-aging dan awet muda secara semulajadi ni kan-2...

3/ Alfalfa
* Membantu membuang toksin dalam badan, membantu menyelesaikan masalah keputihan wanita... dan bestnya lebih di kenali sebagai "kacip fatimah" juga.... dna mengandungi enzim penting untuk penghadaman makanan...

4/ Gla Complex
* GLA Complex ni berfungsi untuk menstabilkan hormon dalam badan kita dalam masa sama membantu masalah senguggut yang mana menganggu aktiviti harian remaja, wanita dan isteri apabila waktu period.

5/ B-Complex
* Sangat bagus diamalkan sedari awal sebabnya bukan je untuk beautiful yang mana stand for B kan... malah khasiat yang ada dalam b-complex ni adalah sebagai acid folic yang mana membantu utnuk pembentukan janin... menggalakkan kesihatan jantung, metabolisma tenaga dan replikasi DNA yang sihat... dan membantu mengurangkan kemurungan dan tekanan...

6/ Zink Complex
* Sangat sesuai untuk suami... memperbaiki mr.spem suami dan menyihatkan serta membanyakkan mr.spem juga.dan untuk kesihatan prostat.. selain tu..sangat bagus di amalkan bagi mereka yang alami masalah keguguran rambut... atau yang sedang sembuh dari pembedahan.



*** Semoga sedikit perkongsian ini dapat membantu setiap pasangan yang sedang menanti untuk bergelar ibu dan ayah..mommy daddy... ummi walid... mama  papa... insyaallah... kita berusaha... Dia yang Maha mengetahui segalanya...amin....***

=============================
Salam sayang untuk semua 
--> Saya Lin | Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang masalah anda dan produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin
==============================

No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...